POTREBNO:
BISKVIT:
4 JAJA
15 DAG ŠEĆERA
1 VANILIN ŠEĆER
1 DCL ULJA
1,5 DCL MLIJEKA
20 DAG GLATKOG BRAŠNA
VIŠNJE IZ KOMPOTA
KREMA:
1/2 KG SVJEŽEG SIRA
1/2 L SLATKOG VRHNJA
3-4 ŽLICE ŠEĆERA
1 VANILIN ŠEĆER
GLAZURA
2 PRELJEVA ZA TORTE
SOK OD VIŠANJA
NAČIN PRIPREME:
BISKVIT: SVE SASTOJKE (OSIM VIŠANJA) IZMIKASTI, IZLITI U VEĆI KALUP, GORE POSLOŽITI VIŠNJE I PEĆI
KREMA: SVE SASTOJKE DOBRO IZMIKSATI. PRIPRAVLJENU KREMU NAMAŽI PO HLADNOM KOLAČU, TE STAVI U ZAMRZIVAČ 10 MINUTA.
GLAZURA: NA KREMU STAVI GLAZURU OD DVA PRELJEVA ZA TORTE, NAPRAVLJENA U SOKU OD VIŠANJA (RECEPT NA POLEĐINI PRELJEVA ZA TORTE)
OKVIRNA CIJENA: 35 KUNA
OKVIRNO VRIJEME PRIPREME: 45 MINUTA
Post je objavljen 27.07.2004. u 12:42 sati.