Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hal

Marketing

Homo addictus (6): Back to virtuality

Helou blogeri!
Dosta je bilo odmaranja! Što se mene tiče. Preplivao sam more dobrih vibracija, izronio puno novih misli, ispržio zanimljive metafore na opasnom podnevnom suncu, smirio duh u sjenci tamarisa... To što je blog bio bez postova zadnjih desetak dana pripišite tome što je najsofisticiranija tehnika koju sam imao pri ruci bila zagrijani roštilj i televizor s tri kanala. Ali isplatilo se. Hvala što ste bili toliko strpljivi i dolazili ovamo, pa mi se brojač nije usmrdio. Dakle niste me zaboravili.
Sad sam si postavio težak zadatak da prvo polovim sve konce, jer bili ste marljivi i vidim mnogo ste pisali. Pa sad moram prvo pročitati kakve sve novosti ima u mojim omiljenim štivima, barem dok sam još na ubrzajnoj traci. No lijevi žmigavac već radi. Imam već nekoliko dobrih tema o kojima sam razmišljao tako da ću već danas dati sebi malo oduška. Sutra je onaj divan dan, ponedjeljak, a znam da vas ima takvih koji počinjete vrtjeti kotačiće u glavi uz jutarnju kavu, na HAL:UI blogu. Dobro došli!

Priznajem, prvo što sam učinio kad sam bacio torbe u hodniku, bilo je da sam upalio kompjuter iako je bila ponoć. Moja draga misli da nisam normalan. Ali misao je popratila smješkom i zaljubljenim pogledom koji je govorio: Ostani takav! :)

Post je objavljen 25.07.2004. u 16:36 sati.