Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/jupiter

Marketing

Povratak jupitera u orbitu

Hallo ljudi!
Najprije isprika što me nema svima koji ima sam faljela.
Naime reči ču vam i razlog.Kući mI je stigla osoba kojoj baš nije drago što svaki dan visim na kompiću ,pa sam za mir u kući(OD KOJEG NARAVNO NI TRAGA)odlučila ne dirati računalo na nekoliko dana.Posto se tih nekoliko dana produžilo na skoro cijeli tjedan žao mi je što vas nisam obavjestila.
Naime dotičnoj osobi smeta što sam pronašla kutak u kojem mogu biti samo svoja. Baš iz tog razloga sam odlučila povući se na par dana( makar sam se borila sa sobom ali želja za mirom u kući bila je jača).
Znam reći ćete di još toga danas ima i da ja ne izgledam kao osoba koja bi na to lako pristala ali u životu treba znati raditi kompromse samo ne znam kakav je to život gdje samo jedna osoba podlježe pravilima.
MRZIM SE ZBOG TOGA!Mrzim se što u nekim stvarima ne mogu biti jaka i dosljedna.Mrzim što si dopuštam da me neke osobe teroriziraju i što nemam snage da to promjenim.
Ne volim kad sam ranjiva i kad drugi to shvate.
Žao mi je što nisam emancipiranija da mogu promjeniti neke stvari u životu.Koliko god ljudi govorili da novac nije važan uživotu varaju se.Novac je bio i ostao pokretač i okretač svega uživotu!!!

Post je objavljen 16.07.2004. u 18:32 sati.