Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/geodetkinje

Marketing

Insomnia (by Serena)

Hm...vikend je...a što ja radim? Trunem doma...I to već drugi vikend za redom...Kao trebala bi učiti, zbog toga sam i ostala doma no činjenice baš nejdu u glavu...Moram dati još 6 ispita da prođem godinu, a to baš nije malo...Trudit ću se, možda mi uspije...Zapravo, pokušat ću razmišljati pozitivno pa kažem da ću sigurno uspjeti...Znate onu : 'Možeš ako misliš da možeš'. E, ja to mogu, i hoću...Prije svega jer znam da me onda čeka jedno divno ljeto. Doduše, radno, no glavno da mogu malo pustiti misli na pašu.
Ne znam, previše razmišljam u zadnje vrijeme. Ma previše razmišljam otkada znam za sebe. Bio bi mi život puno jednostavniji da katkada neke stvari ostavim takvima kakve jesu i ne razlažem ih u detalje, ne razmišljam o njima, i ne vrtim u glavi jedan te isti film tisuću i jedan put. U zadnje vrijeme patim od nesanice, unatoč tome što se rano dižem i iscrpim se preko dana. Legnem i onda još satima razmišljam zašto je nešto ovakvo, te zašto nije onakvo...Pa mučim samu sebe sa nekim svojim postupcima i grizem se što nisam postupila drugačije...Kao da ću na taj način vratiti vrijeme, a znam da neću...I tako mi uglavnom prođe čitava noć, u razmišljanju, prevrtanju i sličnom. Onda sam ujutro nabrušena, živčana i nisam sposobna ništa napraviti kako spada. Ma koma. Već sam si tisuću i jedan put rekla da neću razmišljati, i da ću malo za promjenu pustiti da me voda nosi. Al baš mi ne uspijeva...

Slušam baš jednu pjesmu...Super je...Govori o tome kako se treba živjeti za danas i ne zamarati se onime što je bilo, i stvarno zašto trošiti energiju na tako nešto?

And god only knows all the places ive been
But i love this life that i'm living in
I wont look back to regret yesterday
Were not handed tomorrow so i'll live for today

Another day and yet anothers done spending a life living with in the past
I'll take the chance before the chance has gone
You never know when it'll be your last

But still you wonder who's for sale, well you wont know now and i wont tell
Your always hiding throwing up your hands
While heroes ride again







Post je objavljen 04.06.2005. u 23:20 sati.