Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/davor67

Marketing

6. NASTAVAK

A sada gospodo i dame i gospodo… novi nastavak vaše omiljene sapunitze:
ČELAVI SE VUKU ZA KOSU 2 (čitaj: dvaaaa)
Vraćamo se odma poslije reklama

ROBI-BIRO
NIK TITANIK
napravi svoj blog
NAJNOVIJE VIJESTI

ČELAVI SE VUKU ZA KOSU 2 (čitaj: dvaaaa)
Dan u EITŠIDu počinje vrlo mirno uz ranojutarnji dorukičičić

A kao i svi junaci i naš junak mora jest da bi osto junak jer kakav bi to junak bio da ne jede. Nijedan junak ne nejede dakle svi junaci jedu da budu pravi junaci svom narodu koji ga smatra junakom, a ne bi ga smatrali junakom da ne jede zato što tako kaže EITŠIDski ustav o junacima i jeđenju.

A poslije doručka župnik je organizirao radnu akciju kojom će se dovršiti EITŠIDska kapelica. Župnik je poslao poziv svim župljanima zbog hitnosti slučaja… Naravno pošto je župnik jako cijenjen i mnogi mu duguju čak i život i više od života – novac, morali su doć jerbo bi župnik i dalje uzimao neumoljivu kamatu od 40% od iznosa po danu. Dakle počinje rad u kapelici. Svi su bili vrijedni a pogotovo GORUP koji je bio na visokoj razini rada (doslovno). Ne treba mu ni čekić da zakuca ekser iliti čavao kako bi se to ustvari reklo.

Također se i župnik primio posla. Pošto mu je bilo vruće i neudobno u njegovoj odori odlučio se malo raskomotiti i tako uvelike pojačati radni intenzitet rada.

Radu su također prisustvovali KRUŠKA i ROBI na koji je s velikim znanjem čelom uštopo čekić koji je GORUP bacio govoreći da mu ne treba.

Ah taj ROBI… divan je on čovjek. I tako je završila naša radna akcija u EITŠIDu.


PRATITE I DALJE SVOJU NAJDRAŽU SERIJU:
ČELAVI SE VUKU ZA KOSU 2 (čitaj: dvaaaa)


Trebica u ovoj epizodi nema ali u sljedećoj ćete ih se nagledat i to kako. U BIKINIJIMA!!!
TUNE IN NEXT TIME!

PEACE OUT!


Post je objavljen 02.06.2005. u 20:55 sati.