Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/didarogo

Marketing

nije droga baba roga

Nego dida, hu hu hu! Ne radi se o tome, nego eto, bio sam na putu, obaljvao neke stvari i to uspješno pa čuo i razne novosti što se događa kad čovjek ode na put i posjećuje druge krajeve ljude i ovbičaje.
Frendica mi je jedna jako zadovoljna jer se pomirila s nekim tipom s kojim se bil asvadila, a on uvik ima trave na kilograme i da se napušava do besvijesti, čak se zabrinula i rekla da će malo pauzirati. Dobro je znatik. Čudno je kako danas svi nešto izvode i izvoljevaju, kiad je u pitanju ne samo dim nego svi narkotici, a s druge strane, prateći blogove imam osjećaj da svi loču kao najgori smukovi. Možda je tu riječl o nekoj zavjeri jer od alkohola država ima koristi, a od droge ne baš previše. Zapravo ima, ali samo određeni krugovi, a kako su kod nas razni krugovi u stalnoj zavadi i ratu, onda to može biti. Jer doista ima li ijedan razlog da se ne legalizira droga? Nema baš nijedan. Ako se stvarno žele sprječiti ovisnosti i ovisnički prooblemi jedino je rješenje legalizacija. Znam da bi diskriminirani ostali svi ispod 18 godina, ali strpite se za početak bi it o bio veliki korak, osim toga, kad se ljdui ne bi toliko selsektivno družili po generacijama ne bi ni to bio problem, uvijek bi netko u ekipi mogao nabaviti.
Eh, vidim da bih morao o svemu pisati više i opširnije i pojasniti što sam želio reći i koji su moji planovi a eto sad baš n emam vremena jer moram otići kod stare tražiti neke dokumente, a to tako ne voliiiim.
Večeras su mi najavljena neka događanja i već strahujem da ću se mroati nalokati, a za ostalo sigurno9 ne će biti ništa jer je to u centru grada i onda , kužite... Dobro, još malo do ljeta, a onda raspašoj!!!!

Post je objavljen 02.06.2005. u 10:01 sati.