Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/catvulgaris

Marketing

dangubiti sa stilom

Kao što title govori, ja sam prvak u tome. E sad otom potom kolko je to odista sa stilom il bez njega, glavno je da ja dangubim. Opet sam uspjela misteriozno potratiti cijeli vikend i sve kaj ide uz to. Naravno, unatoč tome kaj sam u zadnjem javljanju napisala, da idem nekaj i učit, naravno još to nisam, provela u djelo. Ok, jesam prepisala 2 pitanja iz gorivih, otvorila skriptu iz ekonomike i prebrojala kolko pitanja ima i kolko su opširna, i čak "riješila" kojih 10ak zadataka iz zračenja (pod navodnicima jerbo se sve svelo na prepisivanje iz auditornih da bude sve uredno i na jednom mjestu). Sve u svemu, vikend je više manje gotov, a ja tamo di sam i bila. Ali nije to opće bitno, bitno je da ćemo izgleda fakat u Paklenicu 17. i da će čak i Štefek dojti iz minkena da ide z nami. To bi baš odlično bilo. E da, pa još vas nisam upoznala sa Sisom, eto ovo je Sisa:

U petak smo ošli vanka (mi velke penjačice i učitelj), i super bilo. Inače po novome ja sam "štene". Eto što se desi kad se krećete u krugu ljudi koji su već jednom i po nogom u grobu:P :D (čitaj više manje 26+ generacija). Prozovu vas štenetom.. Važno za tu noć je bio razgovor policajca i učitelja:
Policajac: Možete li promijeniti poziciju? ( u smislu maknite se pijane budale tu iz parkića ili ću vas sve pohapsit)
Učitelj: Ja bi s njih 3 rado u bilo koju poziciju, ali nedaju..
Murjak se nasmije (začudo, i to se može desit) i ode..
Promjena teme..
Donijela sam inače jednu veeliku odluku (jednu od onih rijetkih koje čak provedem u djelo). Naime, s obzirom da sam se nabrijala na pentranje, a da za to treba i neš snage, odlučila sam potpuno promijeniti svoju aerobic karijeru. Od idućeg tjedna nejdem više na sve one čagice (hi-lo, latino, step) koje mi samo nabijaju kondiciju, već idem bildat:)) (fat burning, BTLS, body sculpt, conditioning workout). Naravno ići ću ja i dalje uz to i koji put na "čagicu", nemrem ja bez tog, al bit ću jaka ko konj:))) (mo'š mislit). E da i držte fige, izgleda da imam potencijalnog udomitelja za sirotog belog! E da i definitivno je Beli (sex:masculinum)

Post je objavljen 29.05.2005. u 18:11 sati.