Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/matahari

Marketing

nemam inspiracijeeee

eto, sad sam malo pre doßla s posla, sva bagra iz gajbe je u kinu, gledaju star wors 3. dio.. neka im je..
kupila sam si KOLU, ne znam zakaj, no to cemo uskoro otkriti.. primjecujem da mi je blog nekak prazan, ustajao- niß se pravo ne dogadja..
a fakat nekak ko da izbjegavam ikaj novoga da mi upliva..gladna sam novih iskustava, to zasigurno..zaßto ne? eto, kako mi je jedno dijete rekolo: bitous, ili ti ga bikoz :)
i fakat, rece dijete istinu
kao i uvijek..
sad naravno soliram, jedem sladkac, sutra opet radim, pretvaram se u neku maßinu..
pocela sam citati novu knjigu:
MEMORIES OF A GEISHA,
zanimljivi pocetak, nadam se da tako prica tece i dalje..uf. ne da mi se pisti di sam sve bila, i u shopingu dakako, ali evo pogledajte moju cedulju:

* tabak
* filteri
* rizle
* vino (crveno); sutra slavim godißnjicu kak sam u novome stanu, i kako sam upoznala covijeka smedjih ociju..u kojeg sam se i zaljubila :=)
* novcanik ( divnog sam naßla, njeznih voletnih boja s leptiricima ) ->ponekad pokazujem romanticne strane
* set za francusku manikuru, sa 3 laka, i sve to- u zivotu noktima se nisam bavila! ili sam ih lijepo i uredno odgrizla, ili sam ih odsjekla s grickalicom do kraja, onak do mesa, da me nema kaj zajebavati. I danas sam si napravila manikuru, a poßto su mi nokti malo pojedeni bili, napravila sam trik_-_ ha, ha, napravila sam s lakom tak da izgleda kao da imam onaj bijeli dio na noktima ;)) kako mudro :) ha?
* pink lak za nokte na nogama
* spuzvicu za peeling lica
* losion za ciscenje mojih komplexnih bubuljica po faci, potpuno BIO, od organsko uzgojene mente, bez aditiva , parfema, ili konzervansa, nije testiran na zivotinjama :) i danas sam ga isprobala, i nekak mi se fino faca zategla od mentice, lijep osjecaj ;)
* maske 2 za lice, za moje kompexne komplexe - bila si stavila jednu danas nakon peelinga, joj, kak je peklo od Tee baum oil
* zatim spuzvice za peeling lica :) nije pametno ugl. napraviti peeling, pa zatim staviti masku :) DON´T DO IT- NEVER-
* tablete za sudjemaßinu
* spuzvice za pranje istog- s grubim dnom, poßto covijek smedjih ociju voli upravo takve ;) , a ja to razmem i boli me dupe
* hrpa thai instant juhica, s rezancima- naravno vegetarijanski aditivi, konzervansi, gluteni i tome slicno- mislim , ne kuha se svaki dan :)
* olovku za oci--onak sjajnu pearl, mislim nije da mi treba..al baß nemam takvu ;), da upotpunim kolekciju, a ne ßminkam se viße tak cesto, no eto, sad sam pocela :)
* olovku za nokte ( nadam se da ce biti prilike da ju i iskorsitim ;)
* mali slatki stoljnjakic od bambusa , za stol u dnevnoj sobi, poßto smedjooki ostavlja ßalice s vrucim cajevima po mojim casopisima koji se znaju naci tamo, pa tako, da ne listam viße zaljepljene stranice :)
* mirisne ßtapice, miris anti-tabak, i joß jedne nepoznatog mirisa :)
* umjetni cvijet necega slicno maku, to sam stavila kod ogledala u kupaonicu, paße uz narandjaste zidove
* hranu--salate, pohane sireve, instant caj, zeleni caj s ingverom, mleko-koje inace pijem samo u kafi, i tako neke sitnice, niti ne pamtim ...
* platnenu torbu za ducan, koju nosim za po vani ;) onak, nekog ludog disko 70 uzorka :)

i tak , mislim da bi to bilo sve... mislim kome se da ovo citati, nek mu je sa srecom..
mislim, kaj da vam velim.. ja sam jedna djevojka, zena, i eto u sitnicama nalazim zabavu ;) tak-nekak..
hm...

nema veze, ali izanalizirala sam se
i dijagnoza je: nepopravljiva ßarmantna shopingholicharka :)

da... do sljedeceg druzenja, odjavljujem se, ja idem malo zapalit jednu.. puse svima ßaljem, imajte lijepi ostatak vikenda :)

Image Hosted by ImageShack.us

Post je objavljen 21.05.2005. u 22:44 sati.