Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/epikur

Marketing

Put do Sreće

Sreća leži u bavljenju vrijednim aktivnostima. ali, postoji samo jedna osoba koja sa sigurnošću može reći što će vas usrećiti - VI.
Jedino vi možete reći kuda vodi vaš put, jer vi postavljate ciljeve za svaki sat, odnos, dio života.
Možete se ponekad osjećati kao list nošen prljavom ulicom ili zrnce pijeska zaglavljeno na jednom mjestu. Ali, nitko nije rekao da je život smirena ili uredna stvar; on to nije. No, vi niste ni dronjavi list ni zrnce pijeska: vi možete, više ili manje, zacrtati svoj put i slijediti ga.
Možete osjećati da su stvari sada takve da je prekasno išta poduzimati, da je vaš put iz prošlosti toliko zbrkan da nema nikakvog izgleda zacrtati budući put koji će biti drugačiji. No, uvijek postoji točka na putu od koje se može ucrtati novi put i pokušati ga slijediti. Ne postoji ni jedna živa osoba koja nije u stanju započeti ispočetka.
Može se reći, bez najmanjeg straha od proturječja, da vas drugi mogu ismijavati i truditi se na razne načine gurnuti vas prema rubu, dovesti vas u iskušenje da vodite nemoralan život: sve takve osobe čine to da bi zadovoljile vlastite ciljeve i obazirući se na njih, završit ćete tragično i tužno.

Put do sreće je autocesta kojom mogu brzo putovati oni koji znaju gdje su im rubovi. Vi ste vozač. Sretan put!Post je objavljen 10.05.2005. u 14:27 sati.