Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/overlord

Marketing

MALE STVARI

All the, small things
True care, truth brings
I'll take, one lift
Your ride, best tripů.

To je to, male stvari su ono sto nas cini sretnima! Zar ne?
Ponekad te razveseli pjesma, ponekad drustvo, ponekad, jednostavno blizina drage ti osobe, ponekad poruka, poziv, izlazak, sjecanja, ponekad ti treba i poticaj u obliku cuge, a ponekad su dosta i dvije slatke rijeci da ti potpuno uljepsaju dan. Nekad je i u najtezim trenutcima dovoljno razumijevanje.
Neke stvari, sad kad gledam kaj sam napisao, i nisu tako male, ali nadam se da ste skuzili "sto je pisac htio reci"; male stvari su potrebne da se osjecamo sretnima!
Evo tako mene s izlaska. S izlaska za koji se nisam nadao da ce biti tolko dobar. "Totalni sex", ziva zajebancija, i za secer na kraju pusa za bye, bye! Nemojte odma' pomisljati na neznam kaj, bila je to prijateljska pusa, cak i za mene. I tako, jedna pusa, jedan dobar znak prijateljstva, mi je osvjetlio cijeli ovaj dan, koji se je povlacio sivim tonovima.
The point is: pazite i njegujte takve male stvari koje vas mogu uciniti happy. Ucinite te male stvari velikima za vas, i nedajte da prolaze pored vas, neka budu dio vas. And belive me, ucinili ste veliku stvar!

All the, small things
True care, truth brings
I'll take, one lift
Your ride, best tripů.


Post je objavljen 07.05.2005. u 23:30 sati.