Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zadnjastranica

Marketing

i drvo je bilo sretno

i drvo je bilo sretno. i oblaci su bili sretni. i sunce je bilo sretno. i uv – zrake su bile sretne. i more je bilo sretno. i turisti su bili sretni.
i vrapci na granama su bili sretni. i crvi su bili sretni. i kamen je bio sretan. i pijesak je bio sretan. i travke su bile sretne. i poljsko je cvijeće bilo sretno. i češko cvijeće, isto.
i medo je bio sretan. i vuk je bio sretan. i lisica je bila sretna. i miš je bio sretan. i mačke su bile sretne. i psi su bili sretni.
i ribe su bile sretne. i morski psi su bili sretni. i morski sisavci su bili sretni. i ribar su bili sretni. i automehaničari su bili sretni. i knjige su bile sretne. i olovke su bile sretne. i gumice su bile sretne. i učenici su bili sretni. i učitelji su bili sretni. i roditelji su bili sretni. i bakterije su bile sretne. i virusi su bili sretni. i doktori su bili sretni.
i koale su bile sretne. i tobolčari su bili sretni. i pande su bile sretne. i tigrovi su bili sretni. i zebre su bile sretne. i antilope su bile sretne.
i redatelji su bili sretni. i glumci su bili sretni. i producenti su bili sretni. i gledatelji su bili sretni. i prodavači su bili sretni. i kupci su bili sretni.
i političari su bili sretni. i iračani su bili sretni. i amerikanci su bili sretni. i etiopljani su bili sretni.
svi su bili sretni...
O3, atmosfera, kako hoćete...je high.
a onda su svi pozaspali.

formula za mir u svijetu.


Post je objavljen 29.04.2005. u 01:12 sati.