Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/metalhead

Marketing

Blogo-zaraza....

K vragu i ovaj blog...tek sam sad skužio koliko je zarazan...ne mogu se odvojit od njega...stalno razmišljam šta bi mogao napisati, koju sliku bi mogao ubaciti, kako ga uredit da izgleda još bolje...pa onda još skoknem do drugih blogova...pa pročitam njihove postove, pa onda treba ostavit neki komentar...i nikad kraja....
Imam feeling da bi račun za net mogao biti malo veći nego inače....hm :/ vidjet ćemo...

Imam još 70 stranica za pročitat za sutra od "Patnje mladog Werthera", a knjiga mi i nije baš zanimljiva. Ko fol lik tamo piše neki dnevnik il nešto,pa se zaljubi u neku trebu i blablabla...ma gluposti...jedina fora je što navodno na kraju lik počini samoubojstvo... :) valjda...

Neznam zašto uopće dobivamo za lektire neke glupe, nezanimljive knjige (ajd nađe se i pokoja normalna)..?? Mislim, koda namjerno biraju te neke arhaistične knjige, ili neke s milijun dosadnih opisa samo da bi nam zagorčali život.

Ali, budite vi ko Ja, pa nemojte čitat lektiru nego odite na net. Pišite ovakve gluposti ko Ja, gubite vrijeme i tako.....ili još bolje odite se opijat negdje...nema veze što je nedjelja/ponedjeljak... :)

........Sad mi dolazi neka inspiracija za pisanje, mogao bi pisat cijelu noć....ali bit ću jak, pa ću se odvojit od kompa i otić radit nešto pametno.... :) (npr.čitat lektiru) :)

Do viđenja...................


Post je objavljen 25.04.2005. u 00:23 sati.