Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zgoifront

Marketing

COP – CENTAR za OBUKU PASA

O čemu se radi ? Već dulje vrijeme po raznim medijima možemo pratiti razvoj situacije vezane uz dodjeljivanje većih ovlasti hrvatskoj policiji. Novi zakon – koji će biti donesen sredinom lipnja, povećat će ovlasti policije u Hrvatskoj. Upotreba oružja – ovisit će o osobnoj procjeni svakog drota. Da se podsjetimo – policajci su do sada oružje mogli upotrebljavati samo u situacijama neposredne opasnosti za svoj ili tuđi život, te ako spriječava teško kazneno djelo – čija je kazna preko pet godina zatvora. Od sada će sve biti u rukama naših dragih neukih i isfrustriranih policajaca, pa se nemojte čuditi ako za krađu vina u Dioni dobijete metak u nogu.
Službene će pse policija moći koristiti bez brnjice – da dobro ste pročitali – bez brnjice, da bi uspostavili red. Možeš si mislit koji red kad ti pusti pobešnjelu džukelu istreniranu da grize grkljan. Još bi najbolje bilo da ovčare zamijene pit bull-ovima ili dobermanima ili još bolje sa dinosaurima !
Policajci bi trebali dobiti i ovlasti za upotrebu novih sredstava za prisilno privođenje – nove sprave za mučenje djece i onih koji cestu ne pređu na pješačkom prijelazu. U standardnu policijsku opremu bit će uvršteni suzavci i električne palice. (eh da ovo me podsjetilo – jednom prilikom murja je meni našla suzavac i malo je falilo da ne završim u stanici, jer je to tobože opasno nositi – a sada ih oni dobivaju po zakonu!)



E sada ono najgore – POLICIJA ĆE SE MOĆI KORISTITI SREDSTVIMA PRISILE PREMA GRAĐANIMA OKUPLJENIM NA MIRNOM PROSVJEDU !!! ljudi moji, pa jeli to moguće – Hrvatska postaje policijska država fašističkog tipa u kojoj će svi morat šutit ko zaliveni ! Pazi situacije – da umreš od smijeha – radnici iz državnih ili privatiziranih firmi – npr. Končara, Gavrilovića, Kraša, itd. – prosvjeduju na Markovom trgu – mirno zahtjevaju svoje plate – kad eto ti murje u oklopima, sa električnim palicama i džukelama bez brnjica – pa raspali po narodu ! Ko je još vidio radit i onda tražit plaću za to ??? Nema toga u Hrvatskoj! Nema! Naravno da su murjaci i njihov sindikat ovim izmjenama prezadovoljni – a da li ste i vi zadovoljni ??? To samo potvrđuje činjenicu – policajci su državni psi i rade što im se naredi (usput maltretiraju slabije - iz gušta) sa državnog vrha, a u interesu je države da njezini psi što jače i bolnije grizu kako bi čuvali red !!! A.C.A.B forever !!!



Post je objavljen 20.04.2005. u 15:48 sati.