Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mt

Marketing

Ne da mi se

Dragi moji čitatelji, svakakvih vijesti sam jutros pročitao. I na neke od njih sam se zgrozio i htjedoh ih sad iskomentirat, ali vidim ja ne vrijedi jer samo ću se iživcirat, pa ću to ostaviti za neki drugi put. Samo jedan vic ovako nabrzinu:



Dvije dame u najboljim godinama su se odlučile da izađu u "život", naravno bez svojih muževa.
Otišle su na večeru i nakon dobre klope i zabave (olajavanja) prekomjerno su se nalile te su se u dobrim jutarnjim satima uputile doma.
Na putu do kuće im je došla jaka nužda pa su, kako ne bi svjetlile u mraku sa svojim guzama, otišle i sakrile se na obližnje groblje pokraj kojeg su prolazile.
Po napravljenoj nuždi su se dosjetile da nemaju toaletnog papira.
Jedna od njih se dosjeti - skine tangice i njima se obriše pa ih baci u koš od smeća.
Druga je imala jako lijepe i ljubljene svilene gaćice, pa ih spremi čiste u torbicu, a s obližnjeg vijenca otrga dio te se tako obriše.
Nakon toga su otišle doma.
Drugo jutro razgovaraju njihovi muževi: "Znas, ja ću poludjeti, moja žena je dosla doma tek rano ujutro, mrtva pijana i bez tangica" - kaže prvi.
"Nije to ništa" - kaže drugi - "Moja žena se također vratila doma rano jutro, mrtva pijana i bez gaćica, a iz guzice joj je virio komad trake s natpisom: - Nikada te nećemo zaboraviti. Petar, Ivan i NK Rijeka"


Post je objavljen 20.04.2005. u 10:17 sati.