Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/peratovic

Marketing

Filip Šovagović je imao muda glavu staviti u torbu


Ne vidim nešto Filipa u Limbu, al' zato na nj' naletih na cicamacinom blogu:

PLAYBOY: Vidim da se trudiš organizirati da što više vremena provodiš s njom otkad si se odselio. Koliko je na takav rasplet događaja utjecao glumački život?

ŠOVAGOVIĆ: Nisam se razveo, ali živimo odvojeno. Da, taj glumački život razjebava obitelj, ali to čini i svaki drugi posao. Ja sad ne mogu reći kak je živit s glumcem, jer ne živim s nikakvim glumcem. Vjerojatno je komplicirano, ali komplicirano je živit bilo s kim. Pa zamisli da živiš s nekim političarom tipa Vrdoljak. Ili taj Levar koji je otišao u nebo, pročitao sam da je bio automehaničar po profesiji, a kao da je lako bilo živjeti s njim.

PLAYBOY: Što misliš o tom ubojstvu?

ŠOVAGOVIĆ: Žao mi je svakog tipa koji nastrada. Ali, ne zna se tko je ubio Kennedyja, ne zna se kako su nestale gomile ljudi. To mi je sve u principu logično što se događa, i logično mi je da se ne zna tko ga je likvidirao. Nekima su devedesete bile genijalne. I Isusa su ubili, uvijek nastrada netko tko je pošten. U ovom svijetu možeš imati atomsku bombu, a ne možeš imati džoint u džepu. To znači da je svijet u kurcu.


Filipa sam prije rata susretao u Lapu, Djuri, Kulušiću... A 1991. sreli smo se kod Mile Dedakovića Jastreba i Vinka Vrbanca u Vinkovicima u zapovjedništvu Operativne grupe Vukovar - Vinkovci - Županja.

Bio je pripadnik Umjetničke bojne i imao je muda staviti glavu u torbu.

Zato bih volio da ga nasmije sličica nedavno snimljena u Limbu:




Post je objavljen 15.04.2005. u 15:13 sati.