Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/seve

Marketing

A šta ima na HR estradi

Cijeli bend, bar tako kažu, strahuje od Akijeve operacije. Aki ima problema s kičmom i jedva hoda. Kako li će se sve to odraziti na Parni Valjak?

Prvi kadrovi novog spota Parnog valjka za pjesmu Sunčanom stranom snimljeni su jučer ispred njihova omiljena kafića Domino u Cvjetnom naselju nakon višesatnog iščekivanja glavne zvijezde - Akija. Frontmen je, naime, zbog odlaska svojoj frizerki Maji na nove pramenove na snimanje zakasnio čak - nekoliko sati. Nakon nekoliko snimljenih kadrova, akrobacija s kišobranom i pikada, ostatak je benda, dok su ga čekali, nervozno ispijao koktele u hladu.

Dio spota govori o tome kako članovi benda čekaju svog pjevača koji, kao i inače, uvijek kasni na dogovor. Nakon nekoliko sati, on se pojavljuje i tada žurno kreću na svirku ukratko nam je radnju spota ujutro prepričao Hus, dok još nije ni slutio da im je scenarij spota zapravo autobiografski.

Nakon dobrih iskustava s poznatim redateljem spotova, dečki iz Parnog valjka i ovaj su se put odlučili za Gonza. Njihov novi album sa 12 pjesama Pretežno sunčano izaći će za desetak dana, a tada će se i spot početi emitirati na televiziji. Autor 11 pjesama je Hus, dok je Sexy Intro napisao klavijaturist Berislav Blažević Bero. Nakon izlaska albuma, čekaju ih promotivni nastupi potkraj lipnja i u srpnju, a velike koncerte planiraju za jesen ako Akija posluži zdravlje...

Večernji List

Post je objavljen 17.06.2004. u 08:00 sati.