Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/seve

Marketing

Drago Pilsel: Sevin pornić na Kaptolu

Komentari idu dalje...

GOSPODINE Sanader: priznajte! Organizirali ste cijelu ovu aferu oko Severinina filma da bi se narod zabavio njime a ne gorućom svakodnevnicom. Eto, možda su na vas mislili u redakciji Glasa Koncila kada su se odlučili objaviti komentar u kojem doslovno piše da je nekome potrebno da se skrene pozornost s velikih problema u koji tone ova zemlja i dehumanizira do te mjere, da postajemo roblje.

Možda ste akciju izveli u dogovoru s ministricom Kolindom Grabar Kitarović jer, kaže se u tom komentaru, kao da je put u EU, od čega nam je već dovoljno mučno zahvaljujući iscrpljujućem odricanju, povezan isključivo kroz lažne vrijednosti, poput otvaranja vila sa tzv. jet setom, seksom i drogom. Hrvatska i njezini stanovnici zaslužuju više i bolje, piše u katoličkom tjedniku.

U komunizmu su seljake tjerali na rad u gradske tvornice, uništavalo se selo i poljoprivreda. Sada je sve izvedeno suptilnije, piše u Glasu Koncila. Aha! Dakle, tu smo. Komunjare su se obukli u HDZ-ovce i strpljivo pomagali Severini da postane onoliko važna i utjecajna koliko je potrebno da nacija zbog nje ili njena seksanja padne u deliriji.

Sanader, znamo, iz Splita je. A ona? Hm. Sada mi je jasno zašto se Sanader prihvatio uloge ravnatelja splitskoga HNK. Trebao je proučiti teren kojim se kreću umjetnice. Da im upozna psihologiju, modus vivendi. I onda, nakon što je gazda umro (jer, ono, pornić s Terezom, mislim, ne bi išlo) i kada su Račanovci potjerani, kada nam se EU nasmiješila, krenuo je đavolski plan uništavanja seljaka tako da im se pusti pornić sa Severinom kako bi odustali od odlaska u polja. A ako bi slučajno sjeli u traktore, da budu mrtvi umorni od drkanja pa da im proizvodnja bude slaba kako bi poljoprivrednim proizvodima zemalja EU bilo što lako probiti se do naših stolova.

Sram vas bilo gospodine Sanader! Snimku tako staložene žene kakva je Severina koristite za uništavanje domovine. Ma vas bi trebalo kazniti tako da namažete žuljeve na rukama našim seljacima i da ih sa lopatom i krampom zamijenite dok se oni liječe i odmaraju od silnog masturbiranja na kojeg ste ih kao pravi Lucifer natjerali...

Index

Post je objavljen 14.06.2004. u 07:24 sati.