Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/seve

Marketing

Severina - više od seksa

bio je naslov emisije „Ključ“, Nataše Miljković, RTS-a, koja je naglo i naprasno prekinuta...

Gosti u emisiji bili su Isidora Bjelica, Vedrana Rudan, književnica i novinar, Divna Vuksanović, analitičar medija, Dragan J. Vučićević, urednik, i Rambo Amadeus. Tema, koja je samo na početku bila Severina, i na kojoj je Nataša Miljković insistirala, nije bila zanimljiva Isidori Bjelici i Vedrani Rudan koje su bolju inspiraciju za priču pronašle u voditeljki.

I tako je publika kraj malih ekrana pri kraju emisije mogla slobodno da zaigra uz bip signal koji se ritmički ponavljao u pokušaju da prekrije sve češće psovke gostiju...

Kada je emisija bila gotova, ostalo je nejasno da li je naglo prekinuta ili se završila u predviđenom terminu.

- U svom životu ovo nisam doživela. Pa, u Slobino vreme su mi izbacivali po jednu rečenicu, a ovde su isekli više od dvadeset minuta emisije. Nataša Miljković je izbacila sve delove u kojima ona i ona Divna ispadaju glupe. Pitam se zašto je gospođica Miljković, koja je očigledno seksualno isfrustrirana, za temu emisije izabrala baš seks, a ne Kanta ili kiseljenje kupusa. Ako je htela da se o p.....u priča kao o heklanju, trebalo je da pozove druge goste, nikako Ramba, Vedranu i mene. Plavuša je upropastila emisiju, nema nekoliko početnih delova i izbačen je čitav poslednji deo. Ovo je teška uvreda gostiju i morali bismo da dobijemo honorar za maltretiranje - ogorčeno priča za „Blic“ Isidora Bjelica, koja je poručila Nataši Miljković da, ako joj već trebaju cenzori, uzme Slobine, jer oni su mnogo bolje radili svoj posao od ovih sadašnjih.

Nataša Miljković, autor „Ključa“, kojoj je u jednom trenutku Isidora Bjelica u emisiji rekla da „odlično izgleda i da je potencijalna zvezda porno-filma i da bi se idealno prenemagala kada taj film izađe u javnost“, nije ostala dužna Isidori.

- Sigurna sam da je Isidora Bjelica toliko gladna publiciteta i da je ovakva emisija idealna za nju. Ako neko 700 puta kaže... ono što ni vi ne smete da napišete u novinama, to teško da je dokaz nečije inteligencije i genijalnosti. Verujte, gledaoci nisu nimalo uskraćeni time što smo izbacili nekoliko mudrosti Isidore Bjelice. Kada više bip nije mogao da pokrije izgovorene vulgarnosti, tu smo završili emisiju. Moje autorsko pravo je da montiram materijal kako ja mislim da treba. Uostalom, morali smo i da zaštitimo gledaoce nacionalne televizije. Gosti su bili OK, ali sam razočarana što su se, izgleda, svi više uživeli u radnju Severininog filma nego u raspravu o tome da se u šest okolnih država danima priča samo o Severini - izjavila je Nataša Miljković...

Blic

Post je objavljen 12.06.2004. u 11:57 sati.