Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/slogauskoplje

Marketing

Ponovno odgoda

Kako je početak natjecanja u Drugoj ligi Federacije BiH, skupina Jug zakazan za naredni vikend, 19/20 ožujka Izvršni odbor HNK "Sloge" je pokušao pripremiti teren za normalno odigravanje prvenstvene utakmice. No, i pored toga što su padaline u Uskoplju prestale još prije sedam dana snijeg je još uvijek izuzetno visok. Ustvari, na terenu gradskog stadiona "Košute" nalazi se led debljine 30 centimetara, a kako su temperature preko noći još uvijek niske otapanje tako debelog sloja leda je u tijeku dana usporeno iako je danas temperatura u Uskoplju u 14 sati iznosila ugodnih 15 stupnjeva Celzijusa. Izvršni odbor kluba je danas angažirao i strojeve za uklanjanje snijega, ali su i oni bili nemoćni pred velikom količinom leda.
Ne želeći uništiti teren strojevima je očišćena samo atletska staza, a Predsjednik Izvršnog odbor kluba, gospodin Anto Zeko, je uputio zamolbu Nogometnom savezu i nogometnom klubu "Vir", sa kojim je "Sloga" trebala odigrati utakmicu u nedjelju, za odgodu utakmice. Već nakon sat vremena od nogometnog kluba "Vir" je stigao potvrdan odgovor na čemu se izvršni odbor HNK "Sloge" i ovim putem zahvaljuje, ističući i dosadašnju dobru suradnju ova dva kluba.
Iz Nogometnog saveza su prihvatili razloge za odgodu utakmice, ali samo do srijede, 23. ožujka, jer će se druge utakmice odigrati po ranije utvrđenom rasporedu. Jedno je još upitno odigravanje utakmice u Konjicu između domaće momčadi "Igman" i HNK "Tomislav" iz Tomislavgrada.
Kako ističe trener "Sloge" Miroslav Arežina ova izmjena termina ne odgovara "Slogi", jer narednu utakmicu sa momčadi "Bjelopoljca" u Bijelom Polju, zbog Uskršnjih blagdana, igra već u subotu, 26. ožujka.
Svi u klubu se nadaju da će do naredne srijede ugledati travu na terenu stadiona "Košute", a tome se najviše raduju igrači koji će napokon moći odraditi kvalitetne trening s loptom.


Post je objavljen 16.03.2005. u 21:57 sati.