Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hatebreeder

Marketing

Dust n' bones

Svaki se put ponovo začudim tome koliko cure mogu biti glupe. Cure mojih godina; da budem još preciznija, droljice iz moje škole.

Jedna si je škarama po ruci izgrebala ime šminkera koji ju je prevario s drugom droljicom, koja je, usput rečeno, jedna od njenih mnogobrojnih najboljih frendica.
Buuuhuu, sad se više ne mogu ljubit u obraz i navlačit jedna drugu uz iritantno kreštanje.

«Cuuuurkeeee!»

Al nisu one samo romantične dušice, one su i pjesnički talentirane. Tako na zidu naše škole možete pronaći jedne od najboljih ljubavnih stihova napisanih od ruku tako mladih djevojaka.
Tu ima dubokumnih stihova prožetih čak i duhovnim temama, poput npr. «Voljela bih da sam droga, da me voliš kao Boga, da me ubrizgaš u vene i da(pogađate kaj slijedi?) umreš zbog mene…»
(ustvari nisam sigurna jel to neki narodnjak, neam pojma, ali sam većim dijelom sigurna da su droljice to same smislile)

Eh, kad pročitam nešto ovako prekrasno, žalim što i ja nisam tako kul pa da se mogu družiti s njima i pisat ljubavne pjesme.

I brijat s drugim dečkom(po mogućnosti, janjevcom) svaki tjedan, uz nezaobilazno pisanje LOVE 4EVER po zidovima u zahodu.

Tako je jedna brijala s već više od deset dečkiju, a tek joj je 13 godina. U svoju obranu ima za reći: «Pa sam mi je tak došo»
Yep, a za godinu dana će bit: «Pa sam mi ga je gurnuo»

Al mislim, kuš ono, pa to je ful normalno, moraš tak, kaj, ti si sam s jednim dosad??
Pa to ti je ful bezveze, ono, kuš?

Mononukleoza mora da je divna stvar.


Još 3 mjeseca, 3 prokleta mjeseca u toj jebenoj školi.

God please have mercy on me. Da bar pokupe neku boleštinu pa da ih ne gledam još ovo malo vremena. Al kakve sam ja sreće, dat će im da puštaju narodnjake zadnji dan škole or something.

Eh, i za kraj, evo još jedne od velikih ljubavnih istina zabilježenih na školskom zidu:
«Voljeti nekog, a ne biti s njim je isto što i biti kažnjen, a ne biti kriv.»

Jebote, koje koze.

Btw, došo je rozi račun. Uspjela sam nabit 140 kn neta. Mrtva sam jerbo je modem bio «sakriven» od mene i starci su lijepo mislili kak dijete nema internet već dva mjeseca.

Dakle, sljedeći post bi mogo bit negdje oko 2007.

Looks like I've fucked things up.
Just like I always do.

Post je objavljen 15.03.2005. u 13:32 sati.