Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/seve

Marketing

Severinin porno film "procurio" s HRT-a

... tako bar kažu Indexovci da tvrdi Večenji List... osobno taj članak nisam vidio, no evo vam više info o tome...

...KAKO saznaje Večernji list, snimka o kojoj je u ponedjeljak navečer Index.hr obavijestio javnost, još je u subotu prikazana u sportskoj redakciji HRT-a.

Na Internet stranici Večernjeg lista u utorak navečer objavljen je članak u kojem se tvrdi da je dva dana prije objave vijesti na Indexu Severina ne samo znala kako je njezina seks-snimka u opticaju, nego je znala i ime čovjeka koji ju distribuira.

Prema informacijama kojima raspolaže Večernji list, jedan od tehničara koji je donedavno na HRT-u radio na talk showu Željke Ogreste, donio je Severininu snimku na HRT. U subotu 29. svibnja, dva dana prije nego što je Index objavio informaciju o postojanju snimke, tehničar je pokazao snimku muškom dijelu sportske redakcije HRT-a.

U članku se dodaje kako upućeni tvrde da snimka koju su dosad pogledali milijuni ljudi, drukčija od originala koji nije pušten u javnost. U 11-minutnom filmu o kojem je izvijestio Index.hr, piše Večernji list, nedostaju "sekvence iz kojih se vidi kako šampanjac nije jedini stimulans koji tijekom erotske igre konzumiraju Severina i njezin bivši ljubavnik"...

Index

Post je objavljen 09.06.2004. u 06:58 sati.