Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sempercontra

Marketing

Seks na švedski način

Sreli su se na nekom tulumu. Dobra mjuza, fino piće, i hormoni proradili.

„Kako bi bilo da se malo poigramo?“,upita momak prikladnog izgleda, mišićave strukture, u ljetnoj lanenoj odjeći, preplanulog tijela, frizura 'na jež'.
„A što bi se ti to igrao?“, kao čudeći se pita atraktivna djevojka, a u očima se joj vidi da vrlo dobro zna o kakvoj se igri radi.
„Pa znaš, ono hupa-cupa“, odgovori momak, „zaštita mi je u džepu, ne moraš brinuti!“
„Dragi moj pastuhe, danas to nije dovoljno!!!“
„Kako nije dovoljno?!“
„Zar ne pratiš vijesti, švedska je vlada uvela 'zakon po kojem je sve osim eksplicitnog pristanka na seks silovanje'!“
„Šališ se, zar ne?“ upita u čudu momak.
„Ni govora“, odgovori cura, „ali imaš sreću da sam ponijela formular u kojem izražavam volju da se poseksamo!“
„Fino, daj da ga ispunim!“

Uzme momak formular, unese sve potrebne podatke: datum i mjesto rođenja, adresu prebivališta, broj osobne karte, zanimanje, broj cipela, veličinu penisa u „mirnom“ i u „ratnom“ stanju, i da ne nabrajam dalje, bilo je tu još desetak pitanja. Na kraju djevojka svojom rukom upiše svoje generalije i izjavu da prihvaća seks s gore spomenutim mladićem. Oboje se potpišu, djevojka lijevo, mladić desno.

„Sad je sve OK“, reče mladić sad već nestrpljivo, preda dokument djevojci i taman kad je htio upitati gdje će, djevojaka kaže:
„E još nije, moramo sad do najbližeg javnog bilježnika da on ovjeri da je dokument popunjen bez prisile s bilo koje strane!“
„Ma daj, već je skoro pola noći, gdje ćeš sada naći javnog bilježnika?“
„Ne brini, na sve je naša vlada mislila! Svako mjesto ima dežurnog javnog bilježnika koji radi 24 sata na dan svih 365 dana u godini.“
„A gdje ćemo ga naći?“
Djevojka otvori pametni telefon (danas bez njega nema 'legalnog' seksa) upiše u Google: 'legalni seks'. Brzo nađe adresu tražene osobe. Nije bilo daleko i brzo se nađoše pred njegovom kancelarijom. Stanu na kraj povelikog reda parova koji su došli po istom zadatku.

Želja za hopa-cupa je bila velika i bi im teško čekati u redu. Bilježnik pogleda dokument i bez riječi udari pečat i potpis i njih dvoje sretni odjuriše u hotel u blizini koji je otvoren odmah nakon donošenja tog Zakona.

Nažalost i tu su morali pričekati jer su sve sobe bile zauzete. Konačno dobiše sobu, popeše se dizalom na peti kat, sretni i veseli da konačno mogu u akciju.

Skinuše se, legoše i krevet, no zbog umora od 'pravne kalvarije', ona se stvar mladiću nikao nije htjela iz 'mirnodopskog stanja' prebaciti u 'ratno' unatoč i usprkos svim nastojanjima djevojke.
Razočarani, jedan drugom okrenuše leđa i zaspaše poput dvoje nevine dječice.



Post je objavljen 03.07.2018. u 21:13 sati.