Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mela

Marketing

Kako je neprijatelj ranio Melu

Daklen, u autu su svi rekviziti. Neprijatelj je zaveja Melu da triba poć na neki sastanak. Posli sastanka s još dvi bojovnice u kockaston ruhu ona planira u boj pri moru. Idealno za sve vrste ratovanja, pregledan teren, 2 ekrana… Mela mrzi sastanke i odma je zaboli glava. Pije tabletu.

U 19:15 bojovnica Mela napušta sastanak. 10 minuta jon triba do Punta. 15 minuta u Konzumu da kupi čips i štapiće. Puno je ljudi u Konzumu, svi se naoružavaju. Dobro je, sve je u redu.

U 19:40 Mela zove bojovnice da će malo kasnit, al da ima vrimena za boj. Bojovnice jon tvrde da totalno kasni, da rat počinje za 10 minuta.

- Štaaaaaaaaaaaaaaaaaa??? Boj počinje u 21:00!!!

- Ne idemo u boj, kasno je! – vrište bojovnice. Jedna u pidžami, druga se tušira.

Ko se vidija tuširat prije rata!!!???

- Dezerteruše!!!

Mela je izbezumljena. Ne smi borba počet bez nje. Sida u Punta, al jon Punto ne da brzo vozit da ne dođe do većeg zla.


U 20:00 Mela isprid ekrana kod kuće prati rat. Ranjena je srca. Boli je duša i tilo.


Dobro je. Kontraobavještajna služba ju je mislila zaje… Istrenirani bojovnici vode rat na svjetskoj razini, nema pridaje, osin oni dezerteruša.

Mela jedva pripoznaje naše. Regina je izvukla iza sedan katanaca crne odore. Mela tamani štapiće i čips. Dere se iz sveg glasa. Ljubi dite za svaki torpedni napad. Mama viče: „Šta se dereš?“

Mela igra oštro. Dobija žuti karton. Njeni vatreni bojovnici osvajaju teren po teren i zadaju neprijatelju velike gubitke. Tri gola su pala. Neprijatelj je van pameti, plaču, kukaju, nariču… Sutra idu kući.



- Aaaaaaaaaaaaaaa, mene ste mislili priveslat!!!





Post je objavljen 22.06.2018. u 10:18 sati.