Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mela

Marketing

Rat se nastavlja 2

Osan puni dana Punto je bija na bolovanju. Bilo je drž, ne daj. Već je bija na izdisaju i rat bi izgubija da nije načuja da je naša izbornica Regina istirala sa svog kauča jednog od najbolji igrača. Onako polumrtav- poluživ Punto je reka da je spreman za Argentinu. Nisan mu dala da se izlaže naporu sve dok rane potpuno ne zacile. Danas je dobija ratnu odoru i sutra kreće u boj.



Po svin medijima iz vijesti s ratišta da se zaključit da oti Argentinci imaju samo jednog igrača, da su puni neki rupa u sredini, da su nepredvidivi, spori i dosadni… Ne znaju oni kako mi moremo bit još sporiji, još nepredvidljiviji i još dosadniji. Sve je to taktika koju izbornica Regina čuva ispod kauča u kovčegu sa 7 katanaca.

Ne smin van sada sukoviše govorit o ratnoj taktici, naša izbornica će svoje taktičke varke pokazat na terenu. Mi samo moremo nagađat ko će igrat u ovoj postavi. Jedino šta pouzdano znamo da će V sredit Messija.

Na ruskoj fronti naši borbeni navijači pokazali su zavidan borbeni i humani duh pa su čak neprijatelju da ga utješe nakon 1. ofenzive pivali utješne pisme. Tako triba da bude i u Rvatskoj i u svitu. Pokažimo da smo civilizirani i u ratu i u miru. Zbijmo svoje redove, pivajmo naše borbene i borimo se tu i tamo, vamo i namo. Pokažimo da smo najjačii borci i najbolji navijači!!!


Molin Patka da se hitno javi u krizni stožer i da se dogovore o pozadinskoj i medijskoj taktici.



Sve sugestije, savjete, proricanja, vražbine, oklade... su dobrodošle.




Da vas samo podsjetin na postav našeg bataljona u 1. ofenzivi:

Kupus – Freš, Čarapa, V, Domenico – Diablo, Mela – Shadow, Euro, Belarte – Sarah be.

Rezervni igrači: Zvonka, Sewen, Sijedokosi i sve šestinske kumice.

Naš glavni izbornik je Regina s kauča.

Glavni stožer vodit će Pal Mood.

Naša glasnogovornica uvik je bila i bit će Annaboni.



Izbornica se telefonon upravo oglasila i rekla da su svi igrači od 23:00h u karanteni.





Post je objavljen 21.06.2018. u 12:28 sati.