Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Tough love

Bija je oni prajd, parada ponosa kako oni to vole znat

Evo jedan od transparenata



Inače esdepe je partija u kojoj je onaj Neša Stazić šta oće da kolje Hrvate dok se odmara na Brijunima za sedam kuna.

Predsjednica foruma mladih esdepeja koji je autor ovog transparenta, je lešinarka Biljana Gaća koja je za dva sata što je u saboru mijenjala, volšebno oporavljenog sto postotnog pitiespiovca Peđu, jamila 145.000 kuna.

Dobro ništa novo, partija ionako nikad nije htjela šahovnicu, njima je bila i ostala uzor petokraka, jedini zajeb je šta eto nisu dočekali da Ratko Mladić slavodobitno s petokrakom uđe u ustaški Zagreb, pa sad moraju podnosit duševne boli zbog ustaških šahovnica koje liječe jedino ustaške kune.

A sad o pederima, nekakva prderčina Franko Dota, tvrdi da u tome da se šahovnica naziva ustaškom nema ništa sporno.

Eto a homoseksualci nikako da nauče da se moraju odmaknuti od lešinara ko što je Bilja i pederčina kao što je Franko, jer dokle god toleriraju pljuvanje po šahovnici, i ne zaslužuju bolji tretman, dapače i smeće iz foruma mladih esdepeja, i senior Neša, nedojebana Biljana, i ona pederčina Franko ne zaslužuju zrak koji udišu, jednako kao ni ostale pederčine koje se nisu ogradile od smeća koje je ovo napisalo.

Moja prijateljica Sarah be je napisala krasnu pismu o nekon plaži di bi mogla umrit, ka da je vidin u onin prozirnin sandalan kako gaca po moru

viče ajme eškofijer pari mi se da san vidila jež, a onda se proba uspet na onog velikog desprcita


Ka šta znate moja prijateljica Sarah be će imat koncert u fronti u Velikoj Gorici, di će pivat o ljubavi, jer Sarah be za razliku od pederčina i nedojebanih skojevki zna šta je ljubav, i redovito nas obasipa istom, ona dođe nešto ka ambasadorica ljubavi koju nam nebo, ili neko ko je ma nebu šalje kao melem da ne ogrubimo ka ovi neki šta nisu vridni spomena u istoj rečenici sa Sarah be.

Jedan od onih šupaka koji sami sebi anonimno pišu komentare, i javno svjedoče svoju homoseksualnu orjentaciju, i nekrofilno opredjeljenje, kroz veličanje druga Tita, je gnjavio Bičvicu, svojim idiotskim komentarima.

To je još jedna potvrda kakvi su to karakteri ti ljubitelji i njegovatelji uspomene na šepavog zločinca, kad bi išli Napravit profil te budaletine, ka ekipa u criminal minds, došli bi do zaključka da je to Impotentni muškarac, sklon sadizmu, neriješenih seksualnih osjećaja prema vlastitoj majci, koji se voli služit izmišljenim citatima, i ne voli nogomet.
Obziron da je unatoč sklonosti prema sadizmu u stvari submisivan, partnerica bi mu mogla bit nedojebana ružna skojevka koja spava sa pason.

Nemojte mi dirat u Bičvicu jer čete imat posla sa Domenicom, El dijablon, Goldenom, Bajkerom, i mojom malenkosti, ne tribate više dokazivat koliki ste idioti, shvatili smo.


Post je objavljen 14.06.2018. u 12:15 sati.