Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zelimzivot

Marketing

Zadar Night Run 2018

Dragi naši, 21. travnja u Zadru će se održati utrka „Sport&Moda Zadar Night Run 2018“, a organizatori utrke na čelu s gospodinom Jurom Šangom odlučili su donirati Zakladi Ana Rukavina 10 kuna po svakoj uplaćenoj startnini.

Zadar Night Run je utrka za trkače rekreativce i natjecatelje, a održava se u samoj gradskoj jezgri. Možete izabrati svoju utrku te trčati 2.5 km, 5 km ili 10km. Utrka starta 21.travnja 2018. godine u 21:00 sat u Foši (kopnena vrata, ul. Među bedemima).

Zahvaljujemo od srca organizatorima što su odlučili ovoj utrci udahnuti humanitarni karakter i na taj način pomoći rad Zaklade Ana Rukavina i pridonijeti osvještavanju ljudi o važnosti upisa u Hrvatski registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica.

Za sudjelovanje na utrci Sport&Moda Zadar Night Run 2018 dovoljno je popuniti prijavu putem zdnightrun.com i uplatiti startninu. Organizatori napominju da je broj prijava ograničen pa pozivaju sve zainteresirane da se prijave na vrijeme i podrže ovaj sportsko-humanitarni trkački spektakl.

Hvala svima!



Post je objavljen 13.04.2018. u 11:44 sati.