Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Vozi miško

Mi na blogu smo ko maturalac.

Sve imamo, razrednika blog njuza, ekipu na zadnjem sjedalu, wonabe popularne, nekoliko štrebera, ludaru koja se stalno vata mikrofona, one koje bi svi povalili, one koje bi sve povalili, lika sa gitaron, frikušu šta se boji mikroba, frikušu koja je otkrila alkohol i oće izgubit nevinost, i gomilu razmažene deriščadi.

Čitam jutros da skloništa za žene, kojih da još jedan put napomenemo malo manje od pola drži katolička crkva, neće dobit ništa više love ni u ovoj ni u idućoj godini.

Istovremeno su neki fakulteti u Zagrebu promijenili obrasce za prijavu na kojima više nema spola nego muški, ženski, ili neki treći rod.

Ka šta san vas već informira u Švedskoj, je cila tarapana radi koje se možda neće izabrat svečani dobitnik Noblove nagrade za piskaranje, da još jedan put ponovin, neki frustrirani bloger koji nije muško, jer muškarci to ne radu, a nije ni žensko jer ima pišu, pa ćemo ga zvati Hen kao treći rod, napastvova žene. Najnovije informacije kažu da je taj Hen princezu vata za guzicu, šta je nedopustivo, da bi princezu vata za guzicu, prvo moraš ubit zmaja, šta ovde nije bijo slučaj, dotični Hen nije bijo niti vitez ka naš Reiner, nego je sa ženon rukovodijo s nekon nevladinon pizdarijon, i tako sad neće bit Nobla.

Jeste vi primjetili kako svi ovi iz živog zida imaju neke ženske glasiće, to kad izađe na govornicu, i zagrmi o nepravdi, pari ka da je neka euforična žena koja je spoznala nešto izašla pričat.

Inače je taj živi zid zanimljiva pojava, triba ih promatrat ka lakmus, recimo medicina bi mogla koristit podatke o njihovoj popularnosti, pa bi neko moga u Istri recimo proučit, koji je razlog da tamo ima toliko ljudi sa psihičkim poremećajima, da bi podržava neke druge političke opcije dovoljno je bit glup, da bi podržava živi zid, moraš bit poremećen.

Eto sad kad nam je svima jasno da Istanbulska konvencija, nema nikakve veze sa zaštitom žena, nego je isključivo dio politike malih koraka, koju provode nositelji kojekakvih psihičkih poremećaja vezanih uz seksualnost, možemo krenuti s isprikama onih koji su vrijeđali nas koji smo to od početka tvrdili.

Isprike primamo u komentarima :)))



Post je objavljen 30.04.2018. u 10:51 sati.