Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Kažu znanstveniki da se inteligencija prinosi po ženskon strani, odnosno po materi, šta naravno nije istina, jer bi onda svi bili muškarci u peemesu ka neki blogeri, a ipak nismo.

Ona mala šibenka šta je Anči bila zabrinuta za nju se vratila doma, ne znan s koga je na nju prišla inteligencija, ali očito da nije bilo puno toga za prić.

Kažu i da ljudi koji beštimaju imaju veći stupanj inteligencije, šta je apsolutno istina, evo ja san živi dokaz, najpametniji san bloger, i beštiman.

Neku Španjolku su neki pet seksualno zlostavljali, a ne silovali jer nije rekla ne, barem tako kaže španjolski sud.
Formalno pravno španjolski sud je u pravu, iako bi ja njih kastrira, ako ništa drugo zato šta su se falili po enternetu, a nju bi tribalo iako nije kriva ni zaslužila da je izjebu, sterilizirat čisto radi toga ako inteligencija ide po materi.
Kokoš koja loče sa pet nepoznatih muškaraca i baulja okolo, te završi u podrumskom stanu, bi svakako tribalo sterilizirat.

Prva reakcija mi je bila da ne mogu zamislit ženu moja bi svojom voljom otišla jebat se sa pet muškaraca a onda san se sitio Tine Katanić.

Znanstveniki kažu i da su oni koji udaraju selfije u stvari psihički bolesni, imaju neki Narcizam, gomilu kompleksa i svašta nešto ih je napalo, pa san zato upozorijo smjehuljicu da se ne ruga s njima, recite ovima koji slikaju sebe, ranu, stolicu i ostalo da otiđu kod doktora.

Neka likuša je pištolj od četrnaest centimetara stavila u pizdu, pa sad ti reci da veličina nije važna, pištolj je naravno bio nabijen.

Apdejt

Bilo je neko istražuvanje ko sluša cajke

Broj žena koje slušaju cajke je ispa jedno pedeset posto veći.



Post je objavljen 29.04.2018. u 13:30 sati.