Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Ringišpil


Norveški maturanti kad imaju onu norijadu se ne posipaju brašnon, i drugin pizdarijan oni se lipo skupe na kružnom toku i onda se međusobno izjebu ko koga ufati.



Zato bi bilo dobro da se u Zagrebu a i u drugin mistima napravi šta je moguće više kružni tokova, vako će nan maturanti morat norisat na rotoru a ne na Bundeku pa će se učinit gužva i bit će pizdarija.

Recimo u Čakovcu di je bila akcija 88 kružni tokova za druga Tita neće bit problema, a u Splitu će bit totalni kaos.

Ima li išta lipše nego proslavit ulazak u zrelost grupnin seksom na kružnom toku.

Inače Svi mi koji smo imali zamjerke na Istanbulsku konvenciju nismo bili u pravu, svjedoci smo da konvencija djeluje, otkad smo je ratificirali više je Hvatica ubijeno u Njemačkoj nego kod nas.

Neka Jennifer u Amerikami je drogirala svoje šestero usvojene dice koje je usvojila sa svojon suprugon Sarah bez be, i ubila i njih i Sarah i sebe, šta je još jedan dokaz, šta žena more Napravit od čovika odbosno žene, pogotovo ako in se poklope peemesovi.

Meni je ža onih zaostalih zatucanih koji ne znaju uživat u grupnom seksu na rotoru, ne odobravaju da lezbijke u peemesu ubijaju usvojenu djecu, i nisu sretni što žene ubijaju i u Njemačkoj zar ne.

Idem sad uživat u proljeću.

Ti dam, ti dam, ti dam ......

Post je objavljen 21.04.2018. u 10:44 sati.