Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/knjigoljub

Marketing

PROMOCIJA monografije o Ivici Vidoviću, „Hod po rubu, s Ivicom" (izd.Školska knjiga i Teatar Rugantino, 2018.)



U izdanju Školske knjige d.d. i Teatra Rugantino iz tiska je izišla monografija „Hod po rubu, s Ivicom". Riječ je o sadržajno bogatoj i luksuzno opremljenoj monografiji na 504 stranice o velikanu hrvatskoga glumišta Ivici Vidoviću autorice Gordane Gadžić, glumice i producentice, suradnice i životne partnerice velikoga glumca.

Promocija monografije „Hod po rubu, s Ivicom"
održat će se u subotu 21. travnja 2018. u 12 sati
u Gliptoteci Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti (HAZU)
, Medvedgradska 2, Zagreb.

O Ivici Vidoviću i o monografiji govorit će njezina urednica i autorica Gordana Gadžić, predsjednik Nadzornog odbora suizdavača Školske knjige dr. sc. Ante Žužul, dramaturg i kazališni kritičar Hrvoje Ivanković, književnik Miljenko Jergović, akademik Boris Senker, dramski pisac i novinar Davor Špišić, filmski i kazališni kritičar Tomislav Kurelec.

Razgovore će pratiti i posebno pripremljeni videomaterijali te ulomci iz monografije. Posjetitelji će u Gliptoteci HAZU moći pogledati i prigodno postavljenu izložbu kazališnih fotografija s Ivicom Vidovićem.

U popratnom programu „Nezaboravne uloge Ivice Vidovića" u kinu Tuškanac od 19. do 22. travnja 2018. poštovatelji velikoga glumca i filmofili moći će pogledati osam filmova u kojima je Vidović ostvario neke od svojih najdojmljivijih uloga, a u predvorju će moći razgledati izložbu fotografija i plakata iz Vidovićeva filmskoga i televizijskog opusa.

Post je objavljen 19.04.2018. u 15:47 sati.