Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Woter wid mesiđ

Sve ove godine Ivica Todorić je bio vrlo samozatajan, i rijetko istupa u javnosti, sad kad smo vidili da Čovik nije u stanju sastavit suvislu rečenicu shvatili smo i zašto, Čovik je jednostavno glup.

Kad malo bolje promislimo kad imaš skoro pa monopol, pomaže ti država, račune plaćaš kad Oćeš, i ako Oćeš, a ti propadneš onda moraš bit glup, još ako se osloniš na svoje mladunce, koji su još gluplji nego ti onda je put u propast zagarantiran.

Neki rođo u Švedskoj ja silova 18 žena, i onda su tili njegovu ženu koja nije nikoga silovala otirat iz akademije, one šta dili nobele, onda nju nisu izbacili, pa je ona ošla sama, a ostavku ne dala i precjednica akademije,

dakle da rezimiramo, najebalo je osamnaest žena koje je manijak silova, i ove dvi šta više nisu u akademiji, srića samo šta su u Švedskoj najliberalnijon zemlji na svitu, koja je potpisala Istanbulsku konvenciju, ko zna koliko bi ih najebalo da nije tako.

Ivek kad malo bolje promislin priča isto ka Zdravko Mamić, ili imaju istu dijagnozu ili imaju istog dilera.

Komšije su isto potpisale konvenciju, pa je muž natambura eminentnu umjetnicu Natašu Bekvalac, ne znam obzirom da se to dogodilo na balkanu, je li i nacijonalna osnova bila prisutna, ali u svakom slučaju dobro je prošlo, da nije zaštićena ubijo bi je garant.

Mala Iva Todorićeva je kaže imala bolesno srce, a onda je srila Anu Bučević duhovnu iscjeliteljicu, koja je kombinacija Bruna Šimleše i naših osvještenih blogera, koja je maloj Ivi puno pomogla, pa je sad i mala Iva osviještena, i zna da će sve bit dobro kad unutarnju svijes uskladi s onom izvanjskom koja je u stvari energija koja će iscijelit ovu planetu i Natašu Bekvalac.

Za razliku od netolerantnih katolibana koji su štrajkali u tolikom broju da
I je tribalo brojit kompjutorom, slikavat iz zraka, a policija je morala angažirat Veru čudinu, ženu koja zana, da in kaže koliko i je u stvari bilo, tolerantni i gej frendli poštovatelji maršala, su održali marš na kojem ih je bilo toliko da su novine i televizija mogle nabrojit poimenice svakog od marširatelja u prilogu od 30 sekundi.

Sad bi se Čovik triba upitat zašto Hrvati ne jebu gej frendli poštovatelje maršala.

More bit zato šta se pitaju kakvi su to ljudi koji smatraju da je deklarirani pedofil koji je nekon što je natega trinaestogodišnju Pelagiju, istu kad je naša novu žrtvu, prijavio tajnoj policiji i otpremio u logor, te isto ponovio i s drugom ženom, a onda poslije toga zapovjedio masovna ubojstva, homoseksualce i političke protivnike zatvara u logore, pozitivna osoba.

Dakle moremo zaključit da nije problem u idejama nego u onima koji ih zastupaju, ko normalan more podržat inicijativu koju pokrenu poklonici pedofila masovnog ubojice, koji protivnicima spočitavaju pedofiliju i totalitarni karakter.

Sad kad znan da je i mala Iva osvišćena puno mi je lakše, mislin ono ne moran bit zabrinut više za naše kolege u potrazi za smislom, uvik mogu pratit malu Ivu ka lučonošu novog doba, koje eto samo šta nije.






Post je objavljen 15.04.2018. u 13:05 sati.