Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/moj-plavi-svijet

Marketing

ONA I JA, NE MOGU VJEROVATI!!!!

Ona: Glede te osobe, vaša razmirica potječe iz prethodnog života kada ti je ona preotela zaručnika za kojeg si se trebala udati. Bila ti je Sestra u tom životu. Trajat će tvoja netrpeljivost prema njoj još neko vrijeme. Možda i slijedeći život ako joj u ovom ne uspiješ oprostiti.

Ja: preotela mi zaručnika?

Ona: U jednom životu ti si ubila njeno tek rođeno dijete. Zato u ovoj inkarnaciji nemaš svoje djece. To je bilo u Kaliforniji.

Ja: pa kako sam ga ubila?????

Ona: Vaše razmirice potječu unazad sedam života.

Ja: pa nema ni ona djece

Ona: Čim se rodilo. Bila ti je prijateljica koju nisi mogla ostaviti, a dijete se rodilo bez jedne ruke, putovali ste u karavani. To je karma i samo kad čovjek doživi prosvjetljenje može vidjeti istinu i oprostiti sebi i akterima događaja. U jednom sljedećem životu ona će biti tvoje muško dijete najstarije, od tvog oprosta u ovom životu zavisit će vaš odnos koji će biti ljubav ili...?


Ne mogu vjerovati, ali sve ima nekog smisla, dobit ću još informacija u vezi toga, ali za sada sam dobila samo ove.

Ne znam kako joj mogu oprostiti, ta žena je tu, živa je, poslana mi je u život 2009. godine, ali me povrijedila i dalje nastavlja tu igru, ne znam što se događa, zašto se to ne prekine, čekam nove informacije.

i onda se pitam: kako mogu oprostiti nekome tko mi je učinio zlo, izmanipulirao me???

meni je jedna divna duša oprostila, postale smo dobre, čak smo skupa izdale zajedničku zbirku poezije, ta divna duša ima veliko srce pa se pitam: je li moje srce još uvijek jedan uski prolaz kroz kojeg ne može svatko proći?

zašto tako teško opraštam povrede koje mi drugi nanesu, zašto tako teško i sebi opraštam povrede koje sam ja nanijela drugima?

zašto tako teško zaboravljam, nekim ljudima nikad nisam oprostila, a nekima sam oprosila, ali nikad nisam zaboravila?


"Ali saslušaj me na trenutak.
Prestani biti tužan. Čuj blagoslov
koji bacaju cvjetovi
oko tebe."

~ Rumi

i sad joj poručujem: Više me nećeš nikad prevariti kao u prošlom životu kad sam ti vjerovala više, nego sebi, a ti si me iznevjerila. E, više nećeš! Sada te vidim i pratim. Bože, kako dobro!!"





Post je objavljen 14.04.2018. u 10:29 sati.