Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Guzicom na guzicu

Nakon što je Nives Celzijus u jučerašnjem nastavku objavila sliku guzice, a kolegica Annaboni na svom blogu sliku sisa, promptno je reagirala Lidija Bačić i pokazala po ko zna koji puta da i ona guzicu za utrku ima.

Meni se tu samo po sebi nameće pitanje ravnopravnosti spolova, mislim kad smo imali priliku vidit guzicu od Jacquesa Houdeka, ili od Damira Kedže, ili sise od Domenica na blogu recimo.

Mišljenja sam da su muške guzice nepravedno zapostavljene, a samim time je zakinut i dobar dio naših kolega blogera, koji se osjećaju zarobljeni u muškom tijelu, njima guzica od Lidije Bačić i nije neki prizor.

Zanimljivo je kako inače liberalni komentatori, koji podupiru homoseksualnu zajednicu, i komentatorice koje se zalažu za pobačaj i pravo žena da pokazuju sise u javnosti, popizdu kad vide guzicu Lidije Bačić, uznemire se ka da je njena guzica neka misteriozna prijetnja iz svemira.

Ti je sve zbunjujuće i neupućeni promatrač bi teško razumio Ushit Rade Borić kad neka Ruskinja skoči i pokaže sise na biračkom mjestu u Italiji, i tjeskobu Bruna Šimleše od same mogućnosti ukazanja guzice od Lidije Bačić, neko neupućen ni reka da Rada Borić mora bit lezba a Brunči peder, ali nije nužno tako, iako ima i drugih elemenata koji bi ukazali na tako nešto.

Pojednostavljeno gledanje na stvari dovelo bi nas do saznanja, da ljevičari vole gledat kako Prle, Mrle i ostali ispaljuju čepove iz guzice, za razliku od desničara kojima su više prirasle srcu guzice od Nives i Lidije.

Da stvari nisu tako plošne i jednostavne, pokaza je i slučaj Đ.B. Poznatog kantautora, čija izjava o nevaljanosti Jugoslavije još odjekuje u javnosti.

Poklonici te dojučerašnje ljevičarske ikone koja se svojom izjavom datom na koncertu u Splitu popišala nepregledne kolone obožavatelja, koji svršavaju na sam spomen nikad prežaljene tvorevine, ne mogu doć nikome pa ni sebi, i pitaju se što je ostalo, ima li više išta sveto.

Zli jezici tvrde da je u pozadini nemilog događaja ljubav prema novcu i ništa drugo.

Situacija je toliko eskalirala, da se čuju glasovi koji traže da se petokraka i srp i čekić, te ostali poljoprivredni alati, na zastavama zamijene guzicama od Mrle i Prle i letećim čepovima.

U biti bilo bi zgodno da u nekom epskom sukobu, epskih razmjera, slobodnomislećih i nas zatucanih, simboli na stjegovima budu guzice, na jednoj strani Nives i Lidija, a na drugoj Mrle i Prle.

Inače primjetio sam kad sam imao onaj serijal napisa o najdražem gostu, iz prijateljskog i nesvrstanog komšiluka, koji je kao što smo naknadno ustanovili na poklon donio prekrasnu bombonijeru, iz koje je već neko pojeo slatkiše i zalijepio celofan, da ste vi vrlo razmaženi.

Neki su mi tada prigovarali da već danima pišem isto, o najdražem gostu, zanemarujući pri tom da većina vas u stvari piše uvijek jedan te isti post, i da sam u stvari ja jedno čudo raznolikosti.

Kažu da su ljudi nerealni u tri situacije i da ih to obilježava kao vrstu

Prvo kad procjenjuju vlastiti značaj, drugo kad procjenjuju mogućnost vlastitog utjecaja na događaje, i treće kad vjeruju da će budućnost biti bolja.

Post je objavljen 11.03.2018. u 11:05 sati.