Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/inasplayground

Marketing

Zima, zima

Osjećam se dobro ovih dana. Ne znam je li od ove zime ili su mi se hormoni malo smirili. Napokon je i do nas stigao snijeg. Najavljuju za naredne dane velike minuse, ali proći će i to. Za sad je snijeg kod nas izazvao samo radost. Znam da u nekim krajevima Hrvatske i nije tako, ali kod nas je.

Ovih dana smo Lenči i ja pekle kolačiće. Malo prave, malo od plastelina. Igrali smo se s legićima. Tata joj je pokazao kako gradi svemirski brod i sad je to postala glavna igra. Igrali smo se i s vodom. To baš voli. Prelijeva iz posude u posudu i kupa male igračke u njima.

Jedva smo se uspjele malo sanjkati jer odmah očiste ulice. Napravile smo snjegovića. No u svakom slučaju baš smo uživali na snijegu.

Što se tiče bebe broj 2, doktorica je na zadnjem pregledu bila zadovoljna nalazima, pa sam se odlučila vratiti na posao od četvrtka. Ne znam je li mi to najpametnija odluka. Vidjet ćemo kako bude. Možda i opet završim na bolovanju. Trenutno uopće ne razmišljam predaleko u budućnost. Živim u onom što trenutno imam i nastojim uživati i biti sretna.

Nadam se da vama snijeg nije prouzročio prevelike neprilike. Kod nas ga je stvarno zapravo malo u odnosu na zime iz mog djetinjstva kojih se sjećam.





Post je objavljen 25.02.2018. u 17:50 sati.