Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/apostoli-znaju

Marketing

Najmanja i svaka druga pojava kao sjena je u prostoru i cjelinom predstavlja univerzum vremenskog trajanja sile, što se razlikuje čistoćom realne svijetlosti.
Prostor je savršeno čisto i kao bez pojave inteligentno svjetlo. Sam za sebe prostor je vakuum vodika, a sve drugo pojavno u prirodi su elementi ili materijali. Sve to je fizičko i ne može biti nešto drugo.
Dan i noć su jedna vremenska svijetlost za prostor. To se odnosi na suprotnosti crno-bijelo.

Analiza ili promatranje jedino, precizno je kao iz centra nule, kao libelom ili kao kada vrhom nosa dodirneš vrh nosa slike u ogledalu.

Doživljaj realnosti je trenutak stanja svijetlosti pojave, imenovana kao istina univerzuma. Istinu svatko jednako doživljava, jer to nije mišljenje zbog osjećanja emocija.

Tijelo osobe od krvi i mesa stvarno svjetlost objekta, cjelinom od svih aktivnih stanica.
Progutano u tijelu mrtav je subjekt, međutim i ta tama je svedno sila, bez obzira što umanjuje čisto stanje. Subjekt je imenovan kao čovjek. Kao gospodin u nutrini čovjek silom vodi glavnu riječ i blokira sustav organizma, jer po svome guta svašta. Čovjeku nije bitno da li je probava otežana, važno uživa okusima dok guta.

Učiti život je jednostavno. Na jednoj strani je pozitivno a na drugoj negativno. Tako trebaš uskladiti jedno pozitivno život i jedno negativno aktivnost čovjeka, mentalnom psihologijom, imenovano kao um.

Post je objavljen 25.01.2018. u 08:45 sati.