Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Air Asia

Neka blogerica je letila sa avijonom, biće iz Hong Konga u Sydney.

U Hong Kongu bi na aerodromu moga živit, ima svega stotinu dućana, kafića, restorana, kapelica, kina, svaki čudesa, tako da bi bloger namjernik moga bit tamo baren tri miseca ka Tom Hanks kad su antifašisti okupirali Krakoziju.

Sve je to lipo kad imaš posla sa pametnin blogerima, ali šta se dogodi kad se umišaju blogerice, prvo najebu stjuardese.

Tako je ta blogerica, koja je letala umisto da je stala kući i čuvala unućad, popizdila na stjuardese Air Asie, da imaju prikratke suknje, a jednon je rekla i da zakopča dekolte da jon se ne vidu sise.

Iz priložen foto dokumentacije



Vidi se da zla stara blogerica kojon nevista neda unuke jer je stara nenormalna kuja laže.

Mislin koliko bi jada na svitu bilo kad bi te neviste bile manje nepopustljive.

U Nemačkoj se radi velika koalicija, to van je ono šta se zove prevara birača, ili da privedemo na blogerski jezik, to je ka kad se bivši blog sweethards, svadu pa se popičkaju, svak ima svoj klan pa ratuju jedni protiv drugi, onda se oni opet sližu a pripadnici klanova se osjećaju ka posrani, šta bi rekla ona ministrica tako van je to u braku u Nemačkoj.

Zanimljivo je da svi oni koji su takav kurvarluk kod nas osudili, viču da je to u Nemačkoj super, ako nas to ne spasi neće ništa, i šta Čovik more zaključit nego da su to obična srala.

U Amerikama je prvo odala ekipa od Željke Markić, bilo je ružno vrime u Washingtonu, neke mećave i šta ti ja znan pa ih je bilo nešto više od pedeset iljada.

Drugi dan je u Oaklandu u Californiju di je bilo lipo vrime bija marš žena pridvođenih glumicama koje su pijane i drogirane bile na orgijama, pa su ujutro vidile da su silovane. Skupilo ih se oko četrdeset iljada. Njih su izjebali oni Weinsteini, i oni pedofili ka Polanski i Woddy Allen, i oni drugi antifašisti šta volu muške pa nisu slovali njih nego neke dječake. Te glumice i ostale koje su se skupile da bi štrajkale protiv toga šta se to događa ženama, su iako su ovi koji su ih jebali zakleti demokrati, štrajkale protiv Trumpa i republikanaca, jer ka šta Oliver Frljić kaže u svojon neizmjernoj mudrosti, nije važno šta si jeban ako te mi jebemo.

Šta se tiče Američki i ostali svjetski medija, prvi štrajk s nije ni dogodijo, a drugi je bijo veleban skup.

Daklen kako sve zlo kreće iz Amerike, koja je ka šta se sićamo kad su Englezi koji su nepostojeća nacija sastavljena od prognanih Švaba koje nisu valjale, poslali najgore među njima s brodon i naselili ih u Amerikama, a onda su oni poklali Indijance koji su gledali svog posla i lovili bizone.

Tako moremo iz tog slučaja vidit kako bi tribala izgledat ta borba protiv govora mržnje, oformit će se komisija u kojon će bit Rada Borić, Sanja Sarnavka, Saša Leković, Zoran Pusić i Milorad Pupovac koji će određivat da marš Željke Markić ne smi bit u javnosti, a da proslava rođendana maršala Tita bude veleban događaj.

Šta vi mislite ko vlada ton Amerikon, Trump koji bi žene vata za pizdu, ili koalicija Polanskog koji je jeba trinaestogodišnjakinju, i Woddy Allena koji je jeba usvojenu maloljetnu kćer.

Post je objavljen 22.01.2018. u 10:53 sati.