Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

I bogati plaču


Evo san cili izbezumljen, razišli su se Mate kuvar i Ornela Vištica, mislin ono kad su se oni razišli kakve šanse imamo mi obični smrtnici.

Saćete se vi uzjebat ka ne znate vi koji su to, i bla bla, vi samo Ivicu Đikića pratite, pa da ne laprdate

Orjela je lipa



Nije lipa ka ove plastične krkanuše, lipa je nako prirodno, niko normalan ton lipoti ne bi ništa ni oduzejo ni nadoda, ima nešto produhovljeno u sebi, to je zato šta ima nenormalne roditelje, pa se jadna napatila za popizdit

Poznato je da ženske patu, i da posebno patu lipe ženske, i šta su lipše da više patu, jer i muški oće povalit i skakat po njima a ženske i mrzu, jer su lipše od nji.

Kad to sve uzmemo u obzir naša junakinja se napatila ka Isus na križu, evo ako meni ne virujete morete pitat Annaboni, nju su pokoljenja ženski mrzila radi njene lipote, a o muškima i manitin pisnicima i njiovin namjerama da ni ne pričamo.

Kad tome nadodamo nenormalne roditelje, koji su se odlučili razmnožavat a da nisu prominili bezime, dođe čoviku da proplače od muke, ko normalan more radit dicu i to žensku a da se preziva vištica.

Ali to nije sve, ako nazovete za petnaest minuta dobijete držač za lakat, i istoimeno ime po istoimenom omekšivaču.

Eto to bi bilo sve manje više o našon junakinji, koja je svim jadima uprkos izrasla u jednu pametnu, samostalnu, bogobojaznu, i poštenu ženu.

Sad malo i o dotičnon fukari kuvaru Mati, jebate s tin kuvarin nikad na zelenu granu, ako ne virujete meni pitajte Sarah be, ona van more sve reć o tik Eškofjeiman.

Obziron da je poznato da ljubav ulazi doli, ne tu doli jebate samo van je to na pameti, nego kroz želudac, taj kuvar je upotrijebijo standardne tehnike zavođenja, on je njon kuva, onda jon je dava ist, prstiman, onda bi jon ka slučajno uvalija prste u usta i značajno je gleda, onda jon je kuva školjke i radijo neke opscene pokrete sa jezikon i srka školjke i značajno je gleda.

Naša junakinja je ka i naša nevina blogerica Sarah be pala na te trikove ka kruška, i njon nako bogobojaznon i poštenon, nije imalo šta drugo past na pamet nego da je on oće ženit.

Mislin šta je nakon onog srkanja školjke mogla i promislit, pa je onda pitala Mate a kad ćeš ti mene vinčat.

E sad dolazimo do stare kineske poslovice, nit je u moru mire, nit je u kuvaru vire, iz koje je evidentno da se kuvaru nemore virovat, zašto se more spominje ne znamo a nije ni važno.

Dakle kuvar je odma počeja nešto vrdat, pa vako pa nako, a naša junakinja je rekla neš ti mene zajebavat, nisan ti ja neka tamo, aj ti lipo srči nekon drugon.

Daklen nakon ovog potresnog svidočanstva, moramo radit na povećanju svijesti kod roditelja da pazu kad dici daju imena, jer kako kaže stara kineska bolje prominit bezime, nego se zajebavat s kuvarin.


Šta se svega ostalog tiče, sve je u redu prošlo zahvaljujuć nesebičnon podrški kolegice blogerice V i drugi blogerica, koje su bile kako triba za razliku od oni smradoljuba Domenica, Kupusa i El dijabla, koji su gori od ovog kuvara i samo mislu di bi šta posrkali.

I za kraj jedna obavijest za sve koji nisu dobili blogopoklone, osigurali smo psihološku pomoć, naš tim sastavljen od Brune Šimleše, razgovarat će sa svakim od vas kome je to potriba, a onda će se održat grupno pročišćavanje i Gong tuširanje, odma čin lociramo Odu radosti.

Post je objavljen 04.01.2018. u 09:27 sati.