Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

OBA SUDIONIKA U PROMETU SU KRIVI !



GLEDAJTE VIJESTI NA MOJOJ TELEVIZIJI; NA MOME TV-e KANALU YOU TUBE BRANKO STOJKOVIĆ.

Bune se što sam ja snimam bezakonje u prometu, a na mojoj video snimci možete vidjeti nerazumno postupanje policajca prema meni. Kao što možete vidite; da namjerno su brzo pustili promet preko ne pokupljenih dijelova od vozila,..., i ne maknutih razbijenih auta....

Oba vozila su se kretala Vukovarskom ulicom, iz smjera bjelovara prema Trojstvenome Markovcu, i jedno od vozila je skretalo lijevo u ulicu, dok drugo vozilo nije održavalo svoje odstojanje i nabilo je u zadnji dio prvoga vozila.

U prvome vozilu je bio mlađi vozač koji je bio pod alkoholom, a kraj njega je bio suvozač. Oni su prije dolaska policije podmetnuli jednu djevojku sa žutom kosom, kao da je ona vozila, a ovaj pijani se je udaljio s mjesta nesreće.

Rekao sam to poslije policajcu koji je rekao; da se maknem odatle, jer nisam sudionik u prometu... Da je je desio tu kriminal u prometu... To sve sam telefonski stavio na znanje prometnoj policiji u postaji u Bjelovaru.


prometna nesreća se je dogodila oko 20,00 sati, zbog ne prilagođene brzine kretanja, s druge strane i korištenja alkoholnih pića za volanom... Tako stane u blizini nesreće oko 20,40 sati, jedno vozilo BJ-839-GV, i otvori prozor i pita mene što se je dogodilo.

Taj što mi se je obratio i pitao me; što se dogodilo, odmah me nije prepoznao,.., bi je pijan za volanom, i ja sam njega prepoznao - bio je to Branko Ognjanović "Švanc". Kažem ja policajcu koji je regulirao promet, evo vam još jednoga pijanca,.., pa ga sad lijepo upitajte - kako takav vozi?! A ovaj udario po gasu i udalji se... Kaže meni policajac da ne može ići za njime, jer mora tu biti...



---------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 21.12. 2017. godine
-----------------------------------------------------
1.) https://twitter.com/crostojkovic195
2.) https://twitter.com/stojkovic1958
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 4075.



Post je objavljen 21.12.2017. u 21:54 sati.