Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

PUTEM FACEBOOKA JAVIO MI SE GOSPODIN ŽELJKO T., I DAO SVOJE MIŠLJENJE O NAPADNUTOM GOSPODINU, MARKU PERKOVIĆU IZ VELIKE PISANICE.



PRENOSIM PISMO BEZ KRAĆENJA.

GOSPODIN ŽELJKO U SVOM PISMU KAŽE; DA NAPAD PASA NA STARIJEG ČOVJEKA SE MOŽE SMATRATI I POKUŠAJ UBOJSTVA - I JA SE U POTPUNOSTI S TAKVIM MIŠLJENJEM SLAŽEM.


Novčana kazna nije adekvatno rješenje za ovakav događaj da čovjek nije bio naoružan događaj bi završio njegovom smrću, zato sam mišljenja da bi zakonski trebalo utvrditi da je napad psa koji može svojim napadom usmrtiti čovjeka treba biti jednak napadu oružjem i vlasnik temeljem toga treba biti procesuiran, Uporaba vatrenog oružja u cilju zaštite sebe ili drugoga od napada agresivne vrste pasa u potpunosti bi trebala biti opravdana.

Socijalizacija životinja je jako važna ali postoje osobe koje to ne znaju i jadne životinje nisu sigurne za zajednicu. Ne krivim životinju ona postupa sukladno svojim nagonima a vlasnik je dužan poznavati psa i sukladno tome se i ponašati.

Veliki i opasni psi bez povoca i brnjice mogu nanijeti ozljede opasne za život, a to jednostavno nije prihvatljivo. Zakon je u tom segmentu mekan tako da jedan dio građana svjesno ne želi adekvatno socijalizirati svoje životinje i postupati sukladno zakonu i voditi ih na siguran način (povoda, brnjica) dok policijska služba ne procesuira adekvatni ovlasnike životinja koji se ovako ponašaju.

Neki vlasnici žele da njihovi psi budu agresivni i potenciraju to, navodeći pse da napadaju druge životinje i ljude, što isto nije prihvatljivo, ali to se treba riješiti zakonski.

Pozdrav!
Željko T.


-------------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 08.12. 2017. godine
-----------------------------------------------------
1.) https://twitter.com/crostojkovic195
2.) https://twitter.com/stojkovic1958
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 4051.



Post je objavljen 08.12.2017. u 09:13 sati.