Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

KURTIZANI SE SASTALI DA KOMENTIRAJU PRESUDU OD HAAŠKOG SUDA O RATNOM ZLOČINCU RATKU MLADIĆU.



Sinoć (22.11.2017.) u emisiji prvoga programa "Otvoreno" od 22,00 do 22,45 sati, bili su gosti u studiju; Vesna Škare Ožbolt, Ante Nazor, Tvrtko Jakovina, Ivan Zvonimir Čičak i Goran Mikuličić. Oni su bili pozvani od urednika HRT-a da daju svoje mišljenje i komentar o doživotnoj presudi zatvora za generala Ratka Mladića.

U studij HRT-a se je javljao putem linka direktno Branimir Farkaš, iz Haaga, koji je dao uvodnu temu. Gosti u studiju su bili potpuno ne pripremljeni, i pričali su bez veze... Gospođa Ožbotl je stalno "trucala i mucala", bila zbunjena i dekoncentrirana,.., i tri puta seje ponavljala. Kmrkala je; Eee, Aaa... To ne priliči jednoj osobi koja je dugo bavi politikom.



Dok je Nazor "laprdao gluposti" i čitao s papira.. To je bio pravi cirkus i igrokaz... Pitam se: što je ovaj bijedan i uništeni narod sve to zaslužio da gleda i sluša?! Pitam vas: Što su gosti u studiju rekli? Ništa! Uglavnom su spominjali sporedne ljude; Milorada Dodika, Jovicu Stanišića, pokojnog Slobodana Miloševića, Dražene Erdemovića, Vojislava Šešelja, pokojnoga Veljka Kadijevića, Franko Simatović "Frenki", itd.

To je bila jedna potpuno ne zrela emisija... Čičak je naklapao o utemeljenju Haaškoga suda, i improvizirao budalaštine svakakve govorio... Nismo dobili nikakav odgovor na presudu toga suda. No, bilo bi vrijeme da ti (isti) kurtizani više ne dolaze gostovati u studio (državne televizije) u Zagrebu. Kad oni nemaju što reći, onda radi poštapalica; "dakle", tj. riječ "dakle", koja nema nikakvo značenje... A često se rabi...

Gosti u studiju HRT-a nisu imali nikakvoga pojma o presudi, niti oni su poznavali njezin sadržaj... Još jednom moram na kraju reći: Emisija "Otvoreno" bila je potpuno nezrela i promašena...


--------------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 23.11. 2017. godine
-----------------------------------------------------
1.) https://twitter.com/crostojkovic195
2.) https://twitter.com/stojkovic1958
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 4022.


Post je objavljen 23.11.2017. u 09:37 sati.