Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ponovnorodena

Marketing

Per aspera ad astra

Pozdrav svima!

Hvala Vam što Ste posjetili ovaj blog. Za sam početak željela bih vas uputiti u razloge otvaranja bloga i tematiku kojom će se ovaj blog baviti.

Potaknuta lavinom pozitivnih komentara koja je nastala nakon moje objave na stranici ADOPTE povodom međunarodnog dana posvojenja, odlučila sam započeti blog. Glavni cilj kroz daljnje objave biti će mi potaknuti razgovor o posvojenju. Za razliku od drugih država Europe(i općenito svijeta) na našim prostorima posvojenje je još uvijek nažalost tabu tema. Željela bih pomoći onima koji se nalaze u procesu posvojenja djeteta, posvojiteljima, posvojenoj djeci te svima ostalima koje ova tema zanima ispričati kako život funkcionira iz perspektive posvojenog djeteta. Takošer, željna sam i spremna podijeliti s vam iskustva svojih roditelja, njihove stavove i prepreke koje su prošli dok nisu posvojili i na kraju krajeva odgojili dijete. Najveća želja mi je otvoriti oči ljudima da posvojenje nije ono što vide u filmovima, nego sasvim normalna životna situacija.

Također, spremna sam odgovarati na Vaša pitanja javno ili anonimno, to ovisi o Vama. Bilo bi mi drago kada bih nekome mogla pomoći sa svojim iskustvom.

Ideja mi je da ne pišem na ovom blogu samo o svojem životu. Pokušat ću uklopiti svoje životne situacije ovisno o temi koju ću u novom postu obrađivati. Nadam se da ću Vas uspjeti motivirati da otvorite oči nečemu novom i bez osude gledate na život.

Možete postaviti pitanje ili komentar(pozitivan ili negativan) u svako doba dana i noći, ali na početku Vas molim- bez vulgarizama. Ukoliko nekome smeta ova tema neka ju jednostavno preskoči.

Još ne znam koliko često ću pisati, ali to ovisi o vama čitateljima i o vašem interesu za ovaj blog.

Nadam se da ćemo se dugo i dobro družiti.
Želim Vam ugodan ostatak dana sretan



Post je objavljen 10.11.2017. u 18:24 sati.