Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/predajem-se

Marketing

Jesen u meni

Ubija me ovaj faks, jer od njega nemam vremena za bilo šta. Kad si i dopustim malo slobodnog vremena za gluposti i opuštanje mi bude krivo jer propustim puno tog i onda provedem duplo više vremena za knjigama i nadoknađujem propušteno... tako je i cijeli ovaj i prošli tjedan, od prošle subote uglavnom veći dio dana provedem za knjigama i skriptama, vježbam računske zadatke i pokušavam naučiti formule, pišem seminare i radim si skripte za kolegije za koje još nemam skriptu i učim.
Navečer kad napokon oko 9 legnem u krevet, pogledam neki film ili seriju i uglavnom ne mogu zaspati do 2-3 ujutro, a sljedeći dan se moram ujutro probuditi da bih stigla na predavanje. U pauzama koje radim uglavnom pričam sa frendovima ili križam dane na kalendaru do kraja predavanja. Imam još 4 mjeseca, praksu i završni rad i onda sam gotova do 10tog mjeseca kad mi počinje peta godine i ne mogu dočekati to.
Danas je prvi dan kad sam opuštena i odmaram otkad sam došla s kolokvija bez grižnje savjesti jer ono malo što još imam za dovršiti, imam vremena, a kolokviji su napokon gotovi.
Sad kad gledam rezultate, nije mi žao što sam se toliko umarala i bila bez odmora i živjela na kavi i zraku bez da se sjećam kad sam jela, kad sam spavala i slično, jer su mi ovo najbolji rezultati kolokvija do sad. I napokon imam vremena napisati vam nešto novo nakon valjda 2 mjeseca, možda i više. Ne želim ni znati hahaha.
Sad mi se sve vraća u normalu, počinjem normalno jesti i normalno spavati, normalno funkcionirati i moram ići samo na predavanja još nekih 2-3 tjedna dok ne počnu praznici, no dobro je.
Bio mi je dečko ovdje za rođendan, došao je iz Njemačke i iako je bio skoro 2 tjedna kod mene, moram reći prekratko je. Imali smo jednu veću svađu zbog njegovih prijatelja koji me ne vole (nije baš da su se potrudili upoznati me, ali eto...), ali smo riješili to i sve je ok. Sljedeći put će doći za Božić, tamo oko 20.12. i jedva čekam. Prošle godine sam za Božić i Novu Godinu bila u Njemačkoj kod njega i to je bilo prvi put da nisam bila za Božić doma sa svojima i iako mi je bilo predivno jer sam bila s njim, bilo mi je jako teško jer nisam mogla biti sa svojima. Ja doma imam tradiciju sa svojima da na Badnjak mama i ja popodne kad ona dođe s posla radimo kolače, a kasnije ja kitim bor dok mama radi večeru, a tata pokušava ne smetati. Nakon večere uvijek idemo kod bake i dede i s njima dočekamo ponoć uz drugu večeru, vino i druženje. Na Božić ujutro svi dolaze kod nas na kavu i doručak, na ručak idemo kod bake, a navečer odemo kod ujaka na večeru. Na Štefanje svi idemo kod dede jer mu je imendan, na ručak, a onda na kavu kod ujaka zadnjih par godina, jer je bratiću isto imendan. Na Staru godinu uvijek ili imamo večeru doma ili budemo kod ujaka, a prošle godine sam to sve propustila i iskreno, bilo mi je jako teško čuti svoje što su radili i di su bili jer ja nisam mogla biti s njima. Ove godine, hvala Bogu, dečko dolazi doma pa smo samo trebali napraviti raspored di ćemo biti koji dan, kad ćemo biti kod njega, kad ćemo biti kod njega pa sam tako napravila iznimku i rekla da ću propustiti Badnjak sa svojima, ako na Božić odemo kod mene i budemo kod mene i za Štefanje. Ali sam napomenula njegovima, koji nisu baš ljubitelji ribe, da ja na Badnjak moram jesti ribu! haha!
1.12. Parni valjak ima koncert u Areni i najbolja frendica i ja smo dogovarale da idemo otkad smo vidjele da su objavili da će biti koncert, nakraju nas ide malo više, neke ljude ne poznam, ali nema veze, bitno je da odemo jer dogovaramo to već jako dugo i imam osjećaj da će odlično biti. Mislim, znam da će biti odlično jer sam bila na Parnom valjku prije par godina i bili su odlični!
26.12. Balašević dolazi u Arenu. I ono što me najviše od svega veseli je činjenica da napokon imam karte!!!!!!!!!! Zadnjih nekoliko godina, kad god bi Balašević dolazio u Zagreb ili negdje blizu Zagreba, mama i ja smo pokušavale uhvatit karte, ali ili su bile pretjerano skupe ili ih nismo uspjele uhvatiti jer dok bi ušle na stranicu su sve već bile rasprodane, a mama i ja ga jako volimo i već nekoliko godina pričamo kako ćemo ići na njega prvom prilikom. Ove godine smo uspjele uhvatiti karte, ne znam ni kako ni kada ni na koju foru, znam da smo kupili karte i da će nam se 26.12. ostvariti želja o tome da odemo na Balaševića. Ići će i moj dečko i moj tata, nisu pretjerano oduševljeni jer kao ne znaju ni jednu njegovu pjesmu i nisu pretjerani ljubitelji Balaševića, no nije baš da imaju izbora.
Kad dođem doma bit će mi stresno skoro koliko mi je stresno bilo sad na faksu haha. Imam previše obaveza i previše dogovora s ljudima, previše planova sam napravila kao i obično i ne znam kak ću odraditi sve haha. Namjeravam napraviti neki fotosešn s najboljom frendicom jer nemamo više normalnih slika, namjeravam se naći s jednom ekipom s kojom se već par godina nisam vidjela, s jednom ekipom iz srednje, kad mi dečko dođe namjeravamo biti kod njega pa kod mene, namjeravamo ići na advent u Zagrebu, na advent u Karlovcu, na jedan dvorac, naći se s nekoliko zajedničkih prijatelja s faksa, a uz sve to namjeravam pisati završni rad preko praznika...
a onda nas čeka nova godina kojoj se neopisivo radujem jer smo ove godine odlučili zamijeniti klubove i sređivanje sa kućicom di će biti nas 10tak, 2 dana u trenirkama i pidžamama i glupiranjem i zabavljanjem i iako još uvijek skupljamo ekipu, znam da će nam biti pre pre pre pre dobro i baš se veselim!
I mislim da je to to što se događalo u zadnje vrijeme, tako da sad idem odmarati dalje i uživati u životu bez obaveza bar nakratko hah. Nadam se da ste svi dobro i da ću ovaj put napisati novi post uskoro, a ne opet nakon par mjeseci :)


Post je objavljen 04.11.2017. u 12:43 sati.