Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Usputna razmišljanja

Negdi san vidija, neko je napisa da su u Mulleru izvadili božićne ukrase za prodavat, doli na moru su se još prikjuče kupali, jučer je opizdila bura pa nisu, a ovi u Mulleru već počeli slavit Božić.

Ko zna oće li i u Lidlu prodavat božićne ukrase, i inače u Njemačkoj, ako su skidali križ sa crkve na slici na jogurtu, da ne uznemiri Alahu akbare, homoseksualce i antifašiste, more bit da će i Đingl bels zabranit.

Kod nas bi se moglo dogodit, da se zabrani Advent u Zagrebu, i onaj u Splitu, i u Dubrovniku isto. Obzirom da se Božić slavio i za vrime NDH, bilo bi logično da Miletić ili Pupovac zatreže zabranu adventa.

Vjerojatno će in se pridružit i druge osvišćene snage, jer poznato je da se na tim Adventima satare pun kurac kobasica, a one se radu od prasadi, tako da će Alahu akbare u borbi protiv prasetine podržat i vegeterijanci.

Koliko je opasna apstinencija od prasetine vidljivo je iz činjenice da svako malo neki Alahu akbar uzme mačetu i vježba na prolaznicima.

Jedini ispravan način borbe protiv prasetina je janjetinom, što možete vidit na primjeru kolege kupusa, koji je idejni začetnik akcije Janjetinom protiv prasetine.

Kupus je ka šta svi vidimo uvik dobre volje, za razliku od Alahu akbara s mačetom i nadrkanih vegeterijanaca.

Iako moglo bi se reć da nije sve u prehrambenim navikama, ima nešto i u godinama, evo recimo Čarapa koja je ne vegeterijanac nego ono još gore, mala Lanolina, i Afrodita, nisu nikad nadrkane valjda jer su mlade, za razliku od nekih drugih blogerica koje su ljubomorne stare oštrokonđe.

A opet ako pogledamo neke koji su mladi i nadrkani, onda nam i ta teorija pane u vodu. Ono šta je sigurno da su oni starmali i oni koji ne žele odrasti najgori od svih.

Eto tako leti vrime, neš se ni okrenit eto Božića, pa će antifašisti malo pljuvat po vjernicima i svemu tome skupa, pa će ih Blognjuz stavit na naslovnicu, jer on od svega najviše voli kad neko pljuje po Božiću i Hrvatskoj, onda ću ja jebat mater i njemu i njima, pa će me proglasit netolerantnim.

U stvari jebe mi se idem spremat neki ramstek, malo vrganja, i blitvu.


Post je objavljen 07.10.2017. u 13:29 sati.