Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

BRANKO STOJKOVIĆ JE BORAC PROTIV "NOVE SVJETSKE APOKALIPSE"



Baš sam jučer gledao emisiju "Hrvatska, kakva je nekada bila", na RTS1, u kojoj su bili gosti; Milan Simurdić, Predrag Marković Peđa, i Mile Bjelajac. Oni su razgovarali o našoj Hrvatskoj. Ono što mi je najviše zasmetalo u toj emisiji koju sam pogledao preko kanala You Tube, da je svim svojim srcem MARKOVIĆ pozdravio održavanje "Gay oarada". Ja imam pravo na svoje mišljenje, i nitko mi ne može zabraniti da tako razmišljam - za mene su ti "navodno-ljudi" bolesna gomila, koja je sjeme nastalo iz biblijske "sodome i gomore".

U toj nakaznoj emisiji su hvalili bivšeg Ivu Škrabala, Slavka goldsteina, Josipa Broza Tita, Vladimira Rolovića, Mirka Tepavca, Savku Dabčević - Kučar, Miljenka Smoju, Jovana čulebrka (Vladiku), Stipu Šuvaru, Jakova Blaževića, Vladimira Bakarića, Ivana Meštrovića, itd.

Dok u dotičnoj emisiji su "pljuvali" po: Miri Barišiću, Miljenku Hrkaču, Alojziju Stepincu, i nadalje pljuvali su po svim pravim Hrvatima, i ustašama... Pa se treba upitati kakav značaj ima takva emisija?! Ovdje moram reći da Apokalipsa ne dolazi samo po sebi, već je proizvode zli i bolesni ljudi... U vrijeme kad ne radi puno ljudi i u Srbiji i u Hrvatskoj, oni hvale na sva usta zločince i homoseksualce i lezbijke i druge izopačene populacije... Ma, fuj!


-----------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 12. Rujan 2017. godine
-----------------------------------------------------
1.) https://twitter.com/crostojkovic195
2.) https://twitter.com/stojkovic1958
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 3875.


Post je objavljen 12.09.2017. u 00:04 sati.