Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

NA TAKAV NAČIN NAŠE DRUŠTVO NE MOŽE NIKUDA IĆI - KADA TE JADAN: PIJANAC UĆI, KADA TE JADAN PIJANAC SUDI, KADA TE JEDAN PIJANAC (DOKTOR) LIJEĆI.... ITD.



Tako dobijem ti ja presudu preporučeno poštom 09.08.2017., od Prekršajnog suda u Bjelovaru, (PpJ-327/17.), presudu od 25 svibnja 2017., i normalno je; da na takvu presudu nikada ne mogu ostati ravnodušan. Kao prvo sudac Predrag Laban, je donesao presudu; "U ime Republike Hrvatske" a u opće da me nije ni vidio na suđenju.

Ako sam ja želio izbjeći suđenje; što me sudac Laban nije priveo po policiji na ročište?! Kako je nekada, i to praksa uobičajena. Sudac u svojoj "otrcanoj presudi" laže da se ja branim šutnjom. No, pismeno sam se ispričao da nisam u mogučnosti doći taj dan.

Nikada nisam izbjegao nikakva suđenja, i nikada se nisam branio šutnjom.. Uvijek sam se uredno javi na poziv na sud... Bilo o čemu se radilo...

Takvu presudu može donesti samo sudac koji se ne drži pravnih zakona i ustava Republike Hrvatske. A jedan on tih je postao i Ratko Laban, koji je izgubio svoj obraz, čast i dostojanstvo... On misli da se može poigravati sa tuđim poštenjem i pravednošću... E, vara se, jer takve presude spadaju u sveru "sudskog bluda".

Na ovaj način Ratko Laban je postao nepravedan i pristrani sudac. Već mi je dva puta on slične sudske "spačke" napravio... Neka javnost znade kako radi institucija pravne države, i to Prekršajni sud u Bjelovaru. Sve te gluposti tolerira predsjednica toga suda; Sanja Klauda. Ne možete se Vi "gospodo" s pravdom poigravati!

-----------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 12. kolovoz 2017. godine
-----------------------------------------------------
1.) https://twitter.com/crostojkovic195
2.) https://twitter.com/stojkovic1958
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 3794.


Post je objavljen 12.08.2017. u 16:58 sati.