Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/inasplayground

Marketing

Vratili smo se sinoć s mora. Čudno je biti doma nakon 2 tjedna uživanja na moru. Ovih dana imala sam sigurno 10 ideja za napisati post na blogu, ali sad kad napokon mogu pisati nemam ni jedne. Samo sam umorna. Kasno je već, a sutra moram i na posao. Ne znam zašto uvijek poželim pisati baš kad trebam nekamo ići, kad nemam pristup internetu ili slično. Ljuti me to. Dok sam bila na moru Phtobucket je odlučio uvesti neke promjene pa se hostanje slika naplaćuje i zato mi je blog izgledao kako je izgledao. Sad sam ga sredila dovoljno da ne stoje okolo sličice da moram upgrade-ati account za hosting slika. Ma gluposti.

Sad pišem i brišem. Ponekad poželim da sam zadržala veću anonimnost na blogu. Samo iz razloga što ne bih toliko morala paziti što pišem. Mislim, kako se izjadati na blogu kad se pitaš što će misliti ovaj ili onaj i kako će tko shvatiti moje riječi.

Mislim da iz mene progovara umor i ljutnja jer je moj godišnji odmor gotov. Idem bolje na spavanje s nadom da ću sutra napisati neki bolji post.

Laku noć.

Post je objavljen 30.07.2017. u 22:56 sati.