Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/auroramei

Marketing

Što je ljubav??? Peti dio...

Što je ljubav??? Peti dio...

Razmišljala sam i razmišljala što ću reći. Na to mi sine ideja. Mogla bih im reći da imam reviju organiziranu sa strane moje agencije i plaćeni put. Idem sa curama i spavat ćemo u hotelu. Sigurno će proći. Tako je i bilo, objasnila sam im sve i naravno da su pristali.
Jako sam bila sretna i uzbuđena. Spremala sam se kao da idem na tjedan dana, a ne na dva. Hahaha!!!
Došao je i taj dan polaska. Kako smo se i dogovorili čekala sam ga kod crkvice. Krenuli smo u pustolovinu. Putem smo se gledali, držali za ruke, razgovarali o raznim temama. Kada smo došli otišli smo na večeru. Na meniu je bila riblja plata, a na plati kozice, škampi, fileti svakakvih riba. Gledam u platu i mislim kako se uopće jedu škampi. S čime? Da uzmem prstima ili??? Ajoj! Kako ću se osramotiti! Naravno ja! Osim svih mojih opisa zaboravila sam spomenuti da sam jako smotana. I naravno to mi se i dogodilo. Pokušavajući uzeti škamp sa vilicom škamp sklizne sa nje i pogodi gospodina savršenog u prsa. Jao kako me bilo sram! Ali on se na to samo dobro nasmijao.
Kao pravi gentlmen pokazao mi je kako se jedu škampi, tj. sam je čistio i hranio me. Bilo je savršeno.
Poslije večere krenuli smo u šetnju rivom. Hodajući prema hotelu i približavajuči se hotelskoj sobi počela me hvatati panika. Strah jer znam što bih se moglo dogoditi u sobi. Kako da kažem da ni sa kime nisam spavala??? Još sam bila nevina. Ulazak u hotelsku sobu. Sve više sam se tresla. Malo od straha, malo od uzbuđenja. Okrenuo se prema meni, pritisnuo uz tijelo i počeo ljubiti. Zaustavila sam ga na tren da mu kažem da sam nevina. Nakon izrečenog jako me je zagrlio i ...


Post je objavljen 15.07.2017. u 14:39 sati.