Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kakotikupus

Marketing

takujin

evo su naša dva znanstvena novaka sa područja astro fizike objavili neku novu tezu o nastanku svemira i to u prestižnom listu koji obrađuje te teme. sa će se nač svi ostali lumeni sa tog područja i onda će oni tako jebavat mater jedni drugima šta su glupi i ne razumidu o čemu je rič, i to godinama, što posljedično znači da momci imaju osiguran posal do kraja života jer, ne rađa se svemir svaki dan. triba pripomenit da je jedan sa hrvatskim prezimenom na sveučilištu u hamburgu a ovi drugi šta oče da mu prezime zvuči stranjsko ode kod nas na fernu.

e ali da nebi bilo kako i čorava kokoš nađe zrno tako se možemo pohvalit da hrvatska pamet ima svoje misto u svitu i na području tržišne ekonomije, a ne samo pametovanja. tako su naši mozgovi smislili pametni takujin šta me uopće ne iznenađuje, jer ode kod nas ako oš sačuvat takujin moraš bit pametan, e oni su tu našu evolucijsku osobinu ugradili u svoj proizvod pa tako ovi naš pametni takujin ima nešto šta nema niti jedan drugi pametni takujin na svitu.

recimo ima ugrađen senzor da ti kaže kad je prazan, šta je za naše prilike zakurac jerbo je uvik prazan. onda ima senzor koji će ti kazat da je osta otvoren, šta je opet zakurac jerbo se nikad ni ne otvara pošto nema potrebe. e onda ima senzor za akceleraciju, tu mi nije bilo jasno za koji će in to kurac kad nema šanse da ti takujin padne na pod pošto su svi vezani kadenon, a i da nisu skupilo bi ti ga prije nego je pa, isto ka galeb cipla kad skoči. onda san skužija da taj pametni takujin nije namjenjen našem tržištu nego stranjskom pošto oni u njega imaju šta stavit, nemaju galebove šta jedva čekaju da ti nešto drpe dok se ti nisi ni okrenija, a i triba in led rasvjeta jer se njima nije upalilo svitlo ka nama pa moremo vidit i u mraku kad nas neko oče popljačkat.

Post je objavljen 15.06.2017. u 11:55 sati.