Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

U OVOJ HRVATSKOJ ZEMLJI BEZAKONJA, LAŽI I PREVARA I PROKLETSTVA !

Na fotografiji: Branko Stojković i sin Mateo Stojković, na aerodromu "Franjo" u Zagrebu.

Šalje e-mail: Justin Udema, anselmotg@yahoo.fr
Prima: brankostojkovic152@yahoo.com

Zdravo,
Moje ime je Justin Udema Ogbosimo iz Republike Benin. Ja sam osobni odvjetnik Denis Stojković, koji je umro zbog prometne nesreće. "Neka njegova duša ostane u miru". Ovime tražim vašu suglasnost da prezentiramo svoje ime Denisovoj banci, kako biste mi mogli naslijediti novac kroz moju pomoć. Vrijednost oko 9,6 milijuna dolara položila je Denis prije njegove smrti. Ljubazno se javite ako želite više detalja o ovom slučaju.

Pozdrav,
Justin Udema

--------------------------------------------------

STVARNO KAKVIH SVE IMA BUDALA KOJI SE LIJEPE NA MENE.

Pogledajte, vi s kakvim se sve prevarama bave preko interneta prevaranti. Već sam dobio oko stotinu puta slične E-mail poruke. Čak jedamputa da Ujedinjene nacije su izabrale Udrugu "ŠTIT", iz Bjelovara, za novčanu potporu od 800.000 engleskih funti. Bili su krivotvorili potpis i ček od glavnog tajnika Ujedinjenih naroda, Kofi Annana. itd. Trebala bi se s ovakvim slučajevima pozabaviti policija.

Ja bi odavno bio već neki "teški bogataš", stalno dobivam neke milijune i nasljednik sam... Danas, ujutro u 07,00 sati, stao neki Rom, sa registracijskom oznakom Italija, stane ispred moje kuće, i mene pita - koja je ovo ulica? Pitam ga ja; da zašto pita? On kaže: da je u restoranu "Šljukingon" dogovorio svatove, i da muzika ne zna kuda treba da dođe. Ja, mu kažem da je ovo; Đurđevačka ceta 159. Bjelovar, tu gdje je sad stao.

Zamislite, u ponedjeljak, ujutro već rano "Rom" je dogovorio svatove, a ne zna "muzika" kuda treba da dođe?! Koje sranje od poslovnog dogovora! Meni se čini da taj Rom izviđa, i snima stanje - kako bi svoje male "cigiće" poslao tu krasti. E, moram ovdje reći; Dok sam živio u staroj kući, nije me nitko obilazio od ovakvih sumnjivih tipova...

Ma, vidjeti ću ja - da li će se ovih dana u "Šljukingonu" održati romski svatovi?! Dobro sam ja zapamtio toga Roma, i njegov broj registracije. Kada me je tobože upitao za ulicu, nije me ni pristojno pozdravio, niti se zahvalio,.., i to navodno što sam mu pomogao... Neće ga onda spasiti od identifikacija ni tamne njegove sunčane naočale...-----------------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 12. lipanj 2017. godine
-----------------------------------------------------
1.) https://twitter.com/crostojkovic195
2.) https://twitter.com/stojkovic1958
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 3695.Post je objavljen 12.06.2017. u 08:33 sati.