Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/denisseselj

Marketing

Djeca i unuci zakletih komunista toliko ljube Hrvatsku da nama nema mjesta u njoj!!!

„Ko bi reko čuda da se dese „ pjeva Bešlić a mi možemo nadodati „ pa da Udba Mostove odnese“!!
I da su danas živi „stari ljudi“ koji živjaše u doba crnog komunizma gdje su današnji „ljuti nacionalisti“ te njihova djeca i unuci uporno najveći i najžešći hrvatoljubci sigurno bi se brzinom munje vratili na „vječni počinak“ vidjevši žalost svoje voljene i nikad ne doživljene Hrvatske države,samostalne i suverene.

Al krenimo redom, u Dalmaciji,u Splitsko – dalmatinskoj predstavnik najveće Hrvatske nacionalne opcije je „domoljubac“ član HDZ-a i kandidat za Župana Blaženko Boban ,bivši gradonačelnik Solina.
Blaženko Boban je bivši komunist a otac mu Mate je bio jedan od glavnih partizanskih rukovoditelje u Dalmatinskoj zagori. Navodno postoje i iskazi da je krivac za smrt oca don Ivana Grubišića po droboljubcima nazvanog „crveni pop“!!
Blaženko nije sudjelovao kroz HDZ na prvim višestranačkim izborima nego se u HDZ učlanjuje tek poslije.
Nekad don Ivan a danas Miro Bulj protivnici su stranke koja u svojim redovima ima najviše udbaša,komunjara te njihove djece i unučadi.

U Dubrovniku je slična situacija, HNS-ov Dujmović porijeklom iz Imotskih Ričica čiji su preci otišli u Zenicu potomak je Hrvatskog domobrana Antuna Dujmovića a njegov protivnik je HDZ-ov Mato Franković, mladi čovjek koji je potomak bivšeg jugomilicionera poslije hrvatskog policajca al mu je djedov brat jedan od najvećih ubojica Hrvata u Kočevju Ivo Franković.

Apsurdno do boli je i činjenica da je polovinom 80-tih kandidat HDZ-a za treći mandat Župana Dubrovačko-neretvanske dočekivao kao predsjednik Mjesne zajednice Dubrovačko primorje brodove JNA što je tada prenio Dubrovački vjesnik pod naslovom „Narodno veselje“!!

Jao,Jao rekao bi moj prijatelj Jure što je ovo Hrvatsku zadesilo i koji sve lešinari pokušavaju kroz kvazi domoljublje zadobiti naklonost ovog napaćenog naroda!

Analitički primječujem da je HDZ omiljen i kod srpske nacionalne manjine u zemlji. Zaljubljeni Srbi u najdomoljubniju stranku sa svim žarom srca svoga kao 91 godine dok su sjekli balvane danas organizirano biraju HDZ.

Vrlo mudri Srbi vidjevši da se Hrvate nije moglo otvoreno poraziti mada su osim balvana imali i JNA iza sebe sigurno su promjenili plan al cilj očito ostaje isti!

„Raselit nas triba da nas manje ima“ pjeva jedna hrvatska pjevačica a Srbi bi nadodali „nisu tu ni bili Mi smo rekli svima“!!

Denis Šešelj, pravaš


Post je objavljen 29.05.2017. u 14:46 sati.